Çözüldü 7. sınıfta 20-30 devamsızlıkla sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KuzeyEditz

Hectopat
7.sınıfta devamsızlığım var biraz. 20-30 gün arası ailevi vb. hastalık problemler (rapor var) okula gidemedim. Genel ortalamam 96,50 tüm derslerden rahat geçiyorum. Öğretmenlerle aram bayağı iyi ve çok katı değiller. Sınıfta kalır mıyım ve belge alır mıyım?

Çözüm
Devamsızlıklar belge almaya engel değil. Onun haricinde ortaokulda sınır 20 gün, devamsızlık 20 günü geçtiğinde ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıp geçip geçmeyeceğinize karar veriliyor. Dersinize giren öğretmenler ve rehber öğretmen de genelde geçmeniz yönünde oy kullanır ve geçersiniz. Şimdiye kadar kalan görmedim.
Devamsızlıklar belge almaya engel değil. Onun haricinde ortaokulda sınır 20 gün, devamsızlık 20 günü geçtiğinde ŞÖK yani şube öğretmenler kurulu toplanıp geçip geçmeyeceğinize karar veriliyor. Dersinize giren öğretmenler ve rehber öğretmen de genelde geçmeniz yönünde oy kullanır ve geçersiniz. Şimdiye kadar kalan görmedim.

Çözüm
Derslerin iyi insanlarla aran da iyi olduğundan müdür yardımcısı devamsızlıkların kaç bilmiyorum ama isterse düzeltebilir bi konuşun bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı