7. sınıfta dershaneye gidilmeli mi?

eraser alper

Hectopat
Daha fazla  
Hocam gördüğünüz üzere 7. sınıfa geçeceğim ve okul değiştirmiştim. Kayıt için gittikten sonra yol üstünde hemen okulun biraz ötesinde bir dershane buldum. 35 bin TL diyorlar. Öğretmenleri vs. saydı çoğu 25 yıllık deneyimleri var. Sonra işte kopya mı cevap anahtarı mı kontol ediyorlarmış tek tek ve ödev de az. Günlük 25 soru çözün işte o ödev falan dedi. Günde 2 ders. Okul zaten sabahçı olacak öğlen 13:30 okuldan çıkıp dershaneye gideceğim sonra saat 14:30 civarı dershane çıkış herhalde.
Gitmeli miyim? Özel okulun kazığını yedim, dersleri düzeltmek zor.

Hocam gördüğünüz üzere 7. sınıfa geçeceğim ve okul değiştirmiştim. Kayıt için gittikten sonra yol üstünde hemen okulun biraz ötesinde bir dershane buldum. 35 bin TL diyorlar. Öğretmenleri vs. saydı çoğu 25 yıllık deneyimleri var. Sonra işte kopya mı cevap anahtarı mı kontol ediyorlarmış tek tek ve ödev de az. Günlük 25 soru çözün işte o ödev falan dedi. Günde 2 ders. Okul zaten sabahçı olacak öğlen 13:30 okuldan çıkıp dershaneye gideceğim sonra saat 14:30 civarı dershane çıkış herhalde.
Gitmeli miyim? Özel okulun kazığını yedim, dersleri düzeltmek zor.
bu sene 488 puan alan biri olarak direk gitme dershaneye sadece denemelere katıl onun yerine imkanın varsa özel ders al ama kesinlikle gitme dershaneye

Sıkıntı şu ki öz disiplinim iyi değil. Okulun yazılıları falan takip ediyorlarmış yazılıyada yardımcı olabilir gibime geldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı