7. sınıfta dersler nasıl düzeltilir?

Çalışarak.

Ben şimdiden başlayacağım matematik deneme sorularında cok zorlanıyorum 20 soruda 11 12 yapıyorum 8 de olabiliyor.
genel olarak yapamadığın soru tipleri üzerinde dur konu eksiğin yoksa bile o soru tipinde detay kaçırıyor olabilirsin

Sistem zaten sarmal yapıda olduğu için 7'de olup 8'de lazım olan şey anlatılır. Anlatılamayacak kadar detaylıysa lazım olan kısmına çalışır zaten.

Koskoca bir seneyi tekrar etmesi bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası ama zaten burada söylediklerimizin onda beklediğimiz etkileri yaratması her zaman olağan değil.

Ben şimdiden başlayacağım matematik deneme sorularında cok zorlanıyorum 20 soruda 11 12 yapıyorum 8 de olabiliyor.
Hocam bir olay olmazsa 2. dönem de çıkar Lgs'de onlara ağırlık vermenizi öneririm. İlk dönem konuları basitti.

Arkadaşlar sınavlar bitti ancak 8. sınıfa odaklanabilir şu anda siz özel ders vs. alın diyorsunuz.

Ben şimdi 7. sınıf tekrar edip 8'e başlayacağım ama matematiği nasıl halledeceğim cok zor geliyor kalem oynatamıyorum coğu sourda.

Hocam bazı sorular var kalem oynatamıyorum.

Hocam koskoca 1 seneniz var çalışacak bunu iyi değerlendirirseniz çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz ben bile son 1 hafta çalıştım sadece ve pismanim o 1 haftada bile 270ile 300 arasindan 360'lara çıktım siz 1 senede rahat yaparsiniz çok sıkı calismazsaniz bile.

Ben şimdi 7. sınıf tekrar edip 8'e başlayacağım ama matematiği nasıl halledeceğim cok zor geliyor kalem oynatamıyorum coğu sourda.

Hocam bence su an 7'yi tekrar etmek cok mantıksız 8 de benim hiçbir işime yaramadi.

Matematiği nasıl halledeceğim Türkçe hadi kolay yorum sormuşlar hep paragraf bir de.

Ben baktım LGS'ye 7'nin konuları vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…