7. sınıfta dersler nasıl düzeltilir?

Arkadaşlar ben 7. sınıfım, 2. dönem yazılılarda düşüş yaşadım. 1. dönem bayağı iyiydim, denemelerde de netlerim çok iyi değil. Fen, Türkçe, matematik. Ailem bana inanmıyor düz liseye gidersin diyorlar bana. Yardım edin bu yaz tatilinde ne yapayım? 3 ana dersi düzeltsem yeter, diğerlerini yapabiliyorum.

Çalışarak.

Bitmiş ama hala sıkıntıları var 8'in temellerinde bile 7 gerekli önünde koca 1 sene var(gözünü kapatıp acincaya dek gececek) 1 sene içinde 7. sınıftaki eksiklerini bul YT'den izle tam anladıktan sonra 8E çalışmaya başlarsın son aya bırakma.
Sistem zaten sarmal yapıda olduğu için 7'de olup 8'de lazım olan şey anlatılır. Anlatılamayacak kadar detaylıysa lazım olan kısmına çalışır zaten.

Koskoca bir seneyi tekrar etmesi bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası ama zaten burada söylediklerimizin onda beklediğimiz etkileri yaratması her zaman olağan değil. 🥰

Arkadaşlar sınavlar bitti ancak 8. sınıfa odaklanabilir şu anda siz özel ders vs. alın diyorsunuz.

Ben şimdi 7. sınıf tekrar edip 8'e başlayacağım ama matematiği nasıl halledeceğim cok zor geliyor kalem oynatamıyorum coğu sourda.

Hocam bazı sorular var kalem oynatamıyorum.

Hocam koskoca 1 seneniz var çalışacak bunu iyi değerlendirirseniz çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz ben bile son 1 hafta çalıştım sadece ve pismanim o 1 haftada bile 270ile 300 arasindan 360'lara çıktım siz 1 senede rahat yaparsiniz çok sıkı calismazsaniz bile.

Ben şimdi 7. sınıf tekrar edip 8'e başlayacağım ama matematiği nasıl halledeceğim cok zor geliyor kalem oynatamıyorum coğu sourda.

Hocam bence su an 7'yi tekrar etmek cok mantıksız 8 de benim hiçbir işime yaramadi.

Hocam koskoca 1 seneniz var çalışacak bunu iyi değerlendirirseniz çok daha iyi yerlere gelebilirsiniz ben bile son 1 hafta çalıştım sadece ve pismanim o 1 haftada bile 270ile 300 arasindan 360'lara çıktım siz 1 senede rahat yaparsiniz çok sıkı calismazsaniz bile.

Matematiği nasıl halledeceğim Türkçe hadi kolay yorum sormuşlar hep paragraf bir de.

Hocam bence su an 7'yi tekrar etmek cok mantıksız 8 de benim hiçbir işime yaramadi.

Ben baktım LGS'ye 7'nin konuları vardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı