7. Sınıfta ingilizceyi anlamayan kardeş ne yapmalı?

zmnxldn

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LENOVO LOQ AMD Ryzen 5-7235HS 24GB 512GB SSD RTX3050 6GB DOS 15.6" FHD 95W
Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf kardeşim var. Çoğu dersi çok iyi yapıyor, matematiği çok iyi, günde 2 saat çalışıyor. Önünde LGS var fakat İngilizceyi hiç anlamıyorum diyor. Denemede falan çok yanlış yapıyor İngilizcede. Ben de bilemedim, sizce ne yapmalı?

Kelimeleri öncelikle iyi bilmeli cümle kurma yapılarını tenseleri falan eğer gerçekten kötüyse destek almali

Merhaba arkadaşlar. 7. sınıf kardeşim var. Çoğu dersi çok iyi yapıyor, matematiği çok iyi, günde 2 saat çalışıyor. Önünde LGS var fakat İngilizceyi hiç anlamıyorum diyor. Denemede falan çok yanlış yapıyor İngilizcede. Ben de bilemedim, sizce ne yapmalı?
Kelime ezberlemeye baksin o zamanlar bizim hocalar kelimeleri ezberletiyodu ben yapabiliyodum ama lisede hocalar kelime ezberletmiyodu almanca yapamiyodum

LGS senemde more and more kitabı bana bayağı yardımcı olmuştu İngilizce açısından zaten pek de uzun bir kitap değil etkinlikleri atlamadan bitirirse günde 5 10 sayfa yaparak LGS'ye kadar 3 4 İngilizce kitabi bile biter hatta İngilizceye olan bakış açısını bile değiştirebilir güzel kitaptır ayrıca kelime ezberlemeye çalışmasın bana kalırsa çünkü yeni MEB bakanı gittikçe zorlaştırıyor sınavlarını öyle basit kelimeleri sormuyorlardır.

Kelimeleri öncelikle iyi bilmeli cümle kurma yapılarını tenseleri falan eğer gerçekten kötüyse destek almali
Destek almalı derken doping hafıza fln mı alayım ya da canlı ders fln tutabilirim
LGS senemde more and more kitabı bana bayağı yardımcı olmuştu İngilizce açısından zaten pek de uzun bir kitap değil etkinlikleri atlamadan bitirirse günde 5 10 sayfa yaparak LGS'ye kadar 3 4 İngilizce kitabi bile biter hatta İngilizceye olan bakış açısını bile değiştirebilir güzel kitaptır.
Fenomen Yayınlarının wow english kitabı var

İngilizce bence gözünde büyütecek bir ders değil kesinlikle diğer derslerlerindeki ilgisini kaybetmesin. ben more and more kitabı ile çalışmıştım

Destek almalı derken Doping Hafıza falan mı alayım ya da canlı ders falan tutabilirim.

Fenomen yayınlarının WoW English kitabı var.

Hocam aralarinda nasıl farklar vardır bilmiyorum ama bahsettiğim yayın cidden güzel bir yayındır ikisini de inceleyin WoW English kaliteli bir yayınsa kullansın.

Gramar falan çok öğrenmesin daha çok kelimelere odaklansın ortaokulda zaten İngilizce çok ağır değil sadece kelimeleri ezberlese yeter bir de sürekli aynı kelimeleri tekrar etsin. Yanlı hatırlamıyorsam meb yayınlıyordu bu kelimeleri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı