- Makaleler
- 2
Yo-yo.
Hocam şimdi baktımda çok güzelmiş bu Revell marka şeyler kendime de alayım 1 taneO zaman güzel, çok zorlanmayacağı bir Lego seti alabilirsiniz, Revell 1. seviye uçak modeli de olabilir. (2. seçeneğin çoğunluğunu siz yaparsınız.)
Biraz pahalı gibi sanki.K'nex kesinlikle maddi sorun teşkil etmeyecekse eğer. Bende hala mevcut mesela 1 set.
Benim kardeşime almıştık, güzel bir şeymiş ama 1 hafta sonra sıkılıp bıraktı. İlk zamanlarda çok güzel şeyler yapıyordu. Bence bunlardan alin.Doğum günümde bana bambu çubukları alınmıştı. Onlar güzel. Araştırın. İnternete bambu çubuklar yazın çıkar. İçinde 200-300 tane çubuk var. Bir de çubukları birleştirmek için sarı şeyler var. Bir tuş kadar falan. Aman dikkat yutmasın kardeşin.
Güzele benziyor hocam teşekkürler.Doğum günümde bana bambu çubukları alınmıştı. Onlar güzel. Araştırın. İnternete bambu çubuklar yazın çıkar. İçinde 200-300 tane çubuk var. Bir de çubukları birleştirmek için sarı şeyler var. Bir tuş kadar falan. Aman dikkat yutmasın kardeşin.
GüzelmişHocam lego technic alabilirsiniz. Ben küçükken babam almıştı ve oynaması zevkliydi.
Lego - Technic Monster Jam Max - D42119
Lego - Technic Monster Jam Max - D42119 en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!www.dr.com.tr
Bizde de var oyuncak asker 100 tane falan.Satranç, RC araba, oyuncak asker. araba.
Benim oyuncak askerlerim vardı.
Tamam hocam. Bu arada o setin adına baktım 300 parça yazıyor. 30 TL Hepsiburada'da.Hocam şimdi baktımda çok güzelmiş bu Revell marka şeyler kendime de alayım 1 tane.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.