7 yaşındaki erkek kardeşe oyuncak önerisi

O zaman güzel, çok zorlanmayacağı bir Lego seti alabilirsiniz, Revell 1. seviye uçak modeli de olabilir. (2. seçeneğin çoğunluğunu siz yaparsınız.)
Hocam şimdi baktımda çok güzelmiş bu Revell marka şeyler kendime de alayım 1 tane :D.
K'nex kesinlikle maddi sorun teşkil etmeyecekse eğer. Bende hala mevcut mesela 1 set.
Biraz pahalı gibi sanki.

Doğum günümde bana bambu çubukları alınmıştı. Onlar güzel. Araştırın. İnternete bambu çubuklar yazın çıkar. İçinde 200-300 tane çubuk var. Bir de çubukları birleştirmek için sarı şeyler var. Bir tuş kadar falan. Aman dikkat yutmasın kardeşin.
Benim kardeşime almıştık, güzel bir şeymiş ama 1 hafta sonra sıkılıp bıraktı. İlk zamanlarda çok güzel şeyler yapıyordu. Bence bunlardan alin.

Doğum günümde bana bambu çubukları alınmıştı. Onlar güzel. Araştırın. İnternete bambu çubuklar yazın çıkar. İçinde 200-300 tane çubuk var. Bir de çubukları birleştirmek için sarı şeyler var. Bir tuş kadar falan. Aman dikkat yutmasın kardeşin.
Güzele benziyor hocam teşekkürler.

Hocam lego technic alabilirsiniz. Ben küçükken babam almıştı ve oynaması zevkliydi.
Güzelmiş :). Araştırayım bir.
Satranç, RC araba, oyuncak asker. araba.

Benim oyuncak askerlerim vardı.
Bizde de var oyuncak asker 100 tane falan.

Hocam şimdi baktımda çok güzelmiş bu Revell marka şeyler kendime de alayım 1 tane :D.
Tamam hocam. Bu arada o setin adına baktım 300 parça yazıyor. 30 TL Hepsiburada'da.
1621882584104.png

Şu indirime bakın hocam 125 TL'den 30 TL'ye düşmüş. %76 indirim.
Linki şu : https://www.hepsiburada.com/dede-super-bambu-cubuklar-300-parca-pm-HB00000J3J5T

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı