7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

Gelişme olmasına çok sevindim. Kendine çok dikkat et olur mu, senin gibiler lazım

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir erkek olarak 2 defa fiziksel tacize uğramıştım. Büyük geçmiş olsun; bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Kolay atlatılacak bir durum değil.

Hanımefendi iş yerinizin adını verirseniz arkadaşlarım ile gelip bir çayınızı içmek ve malum kişi ile görüşmek isteriz

Çok geçmiş olsun. Benim yaşım sizden çok daha küçük. Bir yanlışım olursa kusura bakmayın.

Bütün haklarınızı kullanın, şikayet edin, gerekirse dava açın.

Allah o adamı bildiği gibi yapsın. 52 yaşında ve 3 çocuklu bir adam nasıl olur da bunu yapar?

Şu an yapabileceğiniz en iyi şeyleri yapmışsınız. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Heryerden engelle yanında bıçak veya biber gazı kesinlikle bulundur.
Seni işten attırmaya çalışırsa tüm kanıtlarınla birlikte uzaklaştırma al ardından dava et.

Not: Yeni gördüm işten atılmış şerefsiz.

Geçmiş olsun

Yanında bıçak taşıma, bıçak taşımak, onu çıkarmak herkesin yapabileceği bir is değil. Olur da o an anlık bir sinirle saplarsan sonucu çok kötü olabilir. Biber gazı en temizi

Onun dışında elinizdeki WhatsApp konuşmalarıyla direkt dava açabilirsiniz. Polise de gidebilirsiniz öncesinde ancak polis bu konuda genelde pek bir şey yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…