7 yıldır çalıştığım iş yerinde tacize uğradım

Yarın ilk iş biber gazı alacağım. Yasal mı değil mi umurumda değil açıkçası.

Diğer arkadaş istemediğini dile getirince ona yazmayı kesmiş, bende diretiyor hala. Arkadaşlarım da engelledi. Biz arkadaşla bir süre gitmeyeceğimizi belirttik çok anlayışlı karşıladı üstlerimiz ve özür dilediler, geçmişinde sıkıntı yoktu bilemedik diyorlar. Gerçekten kimin ne olduğu belli değil arkadaşlar, kız veya erkek olun dikkat etmeniz gerek kesinlikle.

Gelişme olmasına çok sevindim. Kendine çok dikkat et olur mu, senin gibiler lazım 🙂

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir erkek olarak 2 defa fiziksel tacize uğramıştım. Büyük geçmiş olsun; bunun ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Kolay atlatılacak bir durum değil.

Çok geçmiş olsun. Benim yaşım sizden çok daha küçük. Bir yanlışım olursa kusura bakmayın.

Bütün haklarınızı kullanın, şikayet edin, gerekirse dava açın.

Allah o adamı bildiği gibi yapsın. 52 yaşında ve 3 çocuklu bir adam nasıl olur da bunu yapar?

Şu an yapabileceğiniz en iyi şeyleri yapmışsınız. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Sürekli bir yerlerden ulaşmaya çalışıyor bana. Yetmezmiş gibi şimdiden arkadaşlarıma mesaj atıp "beni ayartmaya çalıştı" gibisinden laflar etmiş. Gerçekten şu an elim ayağım titriyor.

Fiziksel olarak iyiyim ama bir daha gitmeyi düşünmüyorum işe, her türlü ekran görüntüsü, video kayıtlarım var ama işe de ihtiyacım var. Adamın arası müdürlerle de çok iyi diğer asistanlarla olmasa bile. İşin kötü yanı neredeyse benim yaşımda kızı var. :(

Karısı engelli, en azından bana dediği buydu. Soyadını biliyorum ama sosyal medyada hiçbirisini takip etmiyor. Nereden ulaşacağım bilmiyorum ama iş yerinle konuşmaya çalışıyorum maalesef şansıma da çok geç oldu.
Heryerden engelle yanında bıçak veya biber gazı kesinlikle bulundur.
Seni işten attırmaya çalışırsa tüm kanıtlarınla birlikte uzaklaştırma al ardından dava et.

Not: Yeni gördüm işten atılmış şerefsiz.🤣

Yanında bıçak taşıma, bıçak taşımak, onu çıkarmak herkesin yapabileceği bir is değil. Olur da o an anlık bir sinirle saplarsan sonucu çok kötü olabilir. Biber gazı en temizi

Onun dışında elinizdeki WhatsApp konuşmalarıyla direkt dava açabilirsiniz. Polise de gidebilirsiniz öncesinde ancak polis bu konuda genelde pek bir şey yapmıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı