Çözüldü 7 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nazz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.
Benim geçen seneden sadece 1 sorumluluğum var edebiyattan fakat giremedim.
Bu sene 2 dönemin yıl sonu başarı puanı 50 küsur fakat 7 zayifim var sınıfı geçer miyim kalır mıyım? Bu haber sitelerinde yazanlar çok karışık bir şey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumlu olarak sınıf geçme ve sorumluluğun kalkması
MADDE 58
- (1)(Değişik:RG-1/7/2015-29403) Ders yılı sonunda her bir dersten iki dönem puanı bulunmak kaydıyla doğrudan sınıfını geçemeyen öğrencilerden; bir sınıfta başarısız ders sayısı en fazla 3 ders olanlar sorumlu olarak sınıflarını geçer. Ancak alt sınıflar da dâhil toplam 6 dersten fazla başarısız dersi bulunanlar sınıf tekrar eder. Nakil ve geçişler nedeniyle ortaya çıkan sorumlu dersler bu sayıya dâhil edilmez.

Yıl sonu ortalaması 50 ve üzerinde olanlar için zayıf sayısının bir önemi yok. Haber sitelerini dikkate almayın, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Yıl sonu ortalaması 50 ve üzerinde olanlar için zayıf sayısının bir önemi yok. Haber sitelerini dikkate almayın, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.
Bu dediğimi baz alın, meb ortaöğretim kurumları yönetmeliğinden aldım. Kaldığın 8 zayıfın içinde Edebiyat varsa Edebiyat dersinden sorumlu kalırsın. Bir de okuduğun lise türü meslek ya da imam hatip lisesiyse de bazı bölüm dersleri zorunlu olabiliyor. O lise türlerindeki olan bölüm dersi varsa onu bilemem. Bunlardan kaldıysan sorumlu geçersin.

Bu dediğimi baz alın, meb ortaöğretim kurumları yönetmeliğinden aldım. Kaldığın 8 zayıfın içinde Edebiyat varsa Edebiyat dersinden sorumlu kalırsın. Bir de okuduğun lise türü meslek ya da imam hatip lisesiyse de bazı bölüm dersleri zorunlu olabiliyor. O lise türlerindeki olan bölüm dersi varsa onu bilemem. Bunlardan kaldıysan sorumlu geçersin.
Geçen seneden sadece edebiyat sorumluluğum var fakat giremedim sınava bu senede 7 zayifim var fakat edebiyattan geçtim bu sene ortalamam da 50 küsür @LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı