Çözüldü 7 zayıf ile sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nazz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba.
Benim geçen seneden sadece 1 sorumluluğum var edebiyattan fakat giremedim.
Bu sene 2 dönemin yıl sonu başarı puanı 50 küsur fakat 7 zayifim var sınıfı geçer miyim kalır mıyım? Bu haber sitelerinde yazanlar çok karışık bir şey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim, eğitim ile alakalı konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Yıl sonu ortalaması 50 ve üzerinde olanlar için zayıf sayısının bir önemi yok. Haber sitelerini dikkate almayın, ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Bu alıntıma tıklayıp çözüm olarak rapor etmeniz de beni çok memnun eder :)

Merhaba.
Benim geçen seneden sadece 1 sorumluluğum var edebiyattan fakat giremedim.
Bu sene 2 dönemin yıl sonu başarı puanı 50 küsur fakat 7 zayifim var sınıfı geçer miyim kalır mıyım? Bu haber sitelerinde yazanlar çok karışık bir şey anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Eğer ki yıl sonu ortalaman 50 altındaysa maksimum geçen senelerdeki sorumluluğa kalınan derslerin sayısı da dahil 3 dersten kalabilirsin. Eğer 3'ü geçmeze sorumlulukla sınıfı geçersin. Ama yıl sonu ortalaman 50 veya üstündeyse direkt geçiyorsun. Benim 78,65 küsür ama matematikten kaldım diye teşekkür alamıyorum😔

Eğer ki yıl sonu ortalaman 50 altındaysa maksimum geçen senelerdeki sorumluluğa kalınan derslerin sayısı da dahil 3 dersten kalabilirsin. Eğer 3'ü geçmeze sorumlulukla sınıfı geçersin. Ama yıl sonu ortalaman 50 veya üstündeyse direkt geçiyorsun. Benim 78,65 küsur ama matematikten kaldım diye teşekkür alamıyorum😔

Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı