70.000 TL Araç Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toyota Corolla kullanıyoruz. Çok iyi. Sport moda alıp hızlı sürme keyfi muhteşem.

Son düzenleyen: Moderatör:
70.000 'TL değil ama bence bakmanızı öneririm çünkü arabanın özellikleri 70K lık arabayla aynı düzeyde ayrıca ABD menşeli firma olduğu için ben seviyorum. Chevrolet aveo'ya bakmanızı öneriyorum :D

Bence Sedan Bi Araç Alıcaksan Eğer
Passat 1.4 TSI BMT 122 PS Trendline
veya
Jetta 1.4 TSI 122 PS DSG Comfortline
modellerine bi göz atmanı tavsiye ederim
[TBODY] [/TBODY]

Chevrolet Captiva 7 kişilik, tam bir aile arabasıdır.
Ayrıca Toyota Corolla yeni kasada güzeldir :)

1.6Tdi jetta alabilirsin.Toyatayı boşver amcamda 2014 avensis var bizde 2006jetta var bizim arabaya bindiğindeki his yok.ofiyata 2.el temiz bmw 320d alabilirsin.Bence 0araç fazla para yoksa saçmalık. Fazla paradan kastım 500.000+

Elinde biraz para kalsin istersen Ford Tourneo Courier e bakabilirsin... En dolu modeli 50.000 tl idi galiba. Yakiti mukemmeldir... Yok ticari istemem dersen corolla yada auris bakabilirsin. Biraz daha butce asarim dersen de Focus almalisin...

Bence Sedan Bi Araç Alıcaksan Eğer
Passat 1.4 TSI BMT 122 PS Trendline
veya
Jetta 1.4 TSI 122 PS DSG Comfortline
modellerine bi göz atmanı tavsiye ederim
[TBODY] [/TBODY]
Trendline passat alicaksan alma gözünü seviyim hiçbir şey yok arabada

Jetta almanı önermem. Araç çok fazla takla atıyor. Virajları çok iyi aldığı söylenemez

Jetta almanı önermem. Araç çok fazla takla atıyor. Virajları çok iyi aldığı söylenemez

Sen Canın Sıkıldıkça Jetta yla Bi takla Atıp Geliyosun Heralde Wolkswagen in Sedan Araçları Yol Tutuşu En İyi Arabalar Arasında

Toyota Avensis öneririm. Benim ailemde aldı. 3 yıldır kullanıyorlar. Hiç düşünmeden tavsiye edebilirim. Güle güle kullanın. Kaza bela göstermesin Allah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı