70.000 TL bilgisayar toplama

Bütçe
70000

İşlemci hariç hoşuma gitti I7-13 almayı planlıyorum yine de teşekkür ederim paylaştığınız parçaları değerlendireceğim. RAM ve anakart hoşuma gitti desteklediği MHz iyiymiş.

İşlemci hariç hoşuma gitti I7-13 almayı planlıyorum yine de teşekkür ederim paylaştığınız parçaları değerlendireceğim. RAM ve anakart hoşuma gitti desteklediği MHz iyiymiş.

i7 13 bu arkadaşın sisteminde daha iyi olacaktır. Hazır sistemlere de yönelmeni tavsiye edebilirim. Uygun fiyatla bazen çıkıyorlar.

i7 13 bu arkadaşın sisteminde daha iyi olacaktır. Hazır sistemlere de yönelmeni tavsiye edebilirim. Uygun fiyatla bazen çıkıyorlar.

Hazır sistem almam kendim toplamak istiyorum onun zevki ayrı oluyor para konusunda sıkıntı yok en mantıklı olanı almak istiyorum o yüzden de kendim toplarsam daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Yazım kurallarını öğren ilk önce, bu bütçe varken 4070 Ti sistem toplamak mantıksız diyorum. 4070 Ti koyup 30K'ya da sistem topla 70K'ya da önemli değil.

Peki kral hayırlı ramazanlar.

Bu sistem atılan bütün sistemleri havada kadara kapar.

Güzel sistem olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…