70.000TL laptop önerisi

Bütçe
70.000 TL

Bu nasıl? Bu fiyata daha iyisi var mı?

Paneli hariç iyi ürün. 2-3K ucuz bulabilirsiniz.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,692129221.html alternatif bu var.
Vector daha iyi soğutma (fan sesi şikayeti var ne kadar doğru bilemem. Ben abartıldığını düşünüyorum) biraz daha iyi işlemci (siz zor fark edersiniz)
ROG daha iyi panel (1080 %100sgrb Dolby HDR)
Vector %62 sgrb.
Sizin için zor karar açıkçası. Ben ikilemde kalmadan Vector alırdım. İki modelde panel kısmında özürlü.
RTX 4080 laptop önerisi ilginizi çekerse Vector panel kısmında araştırmalarımız ve ileriki dönemde kullanıcı arkadaşların panel değişimi muhtemel. Vector'ya da ROG 2K panel ile tadından yenmez.

Paneli hariç iyi ürün. 2-3K ucuz bulabilirsiniz.

https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...-16-wuxga-gaming-laptop-fiyati,692129221.html alternatif bu var.
Vector daha iyi soğutma (fan sesi şikayeti var ne kadar doğru bilemem. Ben abartıldığını düşünüyorum) biraz daha iyi işlemci (siz zor fark edersiniz)
ROG daha iyi panel (1080 %100sgrb Dolby HDR)
Vector %62 sgrb.
Sizin için zor karar açıkçası. Ben ikilemde kalmadan Vector alırdım. İki modelde panel kısmında özürlü.
RTX 4080 laptop önerisi ilginizi çekerse Vector panel kısmında araştırmalarımız ve ileriki dönemde kullanıcı arkadaşların panel değişimi muhtemel. Vector'ya da ROG 2K panel ile tadından yenmez.

Bu nasıl?

Bu nasıl?

Paranızı çöpe atarsınız ne yazık ki. Ederinden çok pahalı. 45-50 k olsa düşünülür.

53 k olduğu zaman düşünmeye değer ama fiyatı şimdi ve 53K olduğu zaman ekstrem pahalıydı. Yurt dışında aynı üründe 2K 500 nit, bu üründe 1080 350nit. Düşünmeye değmez bence.

Paranızı çöpe atarsınız ne yazık ki. Ederinden çok pahalı. 45-50 k olsa düşünülür.

53 k olduğu zaman düşünmeye değer ama fiyatı şimdi ve 53K olduğu zaman ekstrem pahalıydı. Yurt dışında aynı üründe 2K 500 nit, bu üründe 1080 350nit. Düşünmeye değmez bence.

Peki 70 bin tl civarında bu daha iyi dediğiniz bir ürün var mı? Hangisini alalım? Bu Vektör 16 hx olanı alalım mı?

MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR i7-13700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4080 16" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bundan daha iyi alternatif yok ne yazık ki.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...x4080-16-wqxga-notebook-fiyati,291869979.html şu ürünü detaylı araştırmak lazım. Dikkat et teşhir ya da iade ürünü. Üründe fan değişimi yapılmış. Belki sadece fabrika çıkışlı kusurlu ürün. Hiç bilmiyorum. 2 sene garantisi var. Aynı ürün sıfırı dalgalı olmakla birlikte en ucuzu 96k sanırım. Bu fiyatta ya 4080 FHD Vector ROG alabilirsiniz. Ya da bütçe düşürüp adamakıllı 4070. şu 77k düşünmeye değer gerçekten. Satıcı güvenilir mi, değişen parçalar vs hiç bilgim yok. Sitede ne gördüysem onun hakkında basit tahmin yürütüyorum. Donanımına göre gerçekten harika ürün.

MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR i7-13700HX 16 GB 1 TB SSD RTX4080 16" Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bundan daha iyi alternatif yok ne yazık ki.
MSI Vector GP68HX 13VH-055TR i9-13980HX 32 GB 1 TB SSD RTX4080 16" WQXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu ürünü detaylı araştırmak lazım. Dikkat et teşhir ya da iade ürünü. Üründe fan değişimi yapılmış. Belki sadece fabrika çıkışlı kusurlu ürün. Hiç bilmiyorum. 2 sene garantisi var. Aynı ürün sıfırı dalgalı olmakla birlikte en ucuzu 96k sanırım. Bu fiyatta ya 4080 FHD Vector ROG alabilirsiniz. Ya da bütçe düşürüp adamakıllı 4070. şu 77k düşünmeye değer gerçekten. Satıcı güvenilir mi, değişen parçalar vs hiç bilgim yok. Sitede ne gördüysem onun hakkında basit tahmin yürütüyorum. Donanımına göre gerçekten harika ürün.

bu nasıl hocam? %100 srgb sanırım bu model

Bu nasıl hocam? %100 sRGB sanırım bu model.

Yanıltmak istemem hocam. Sgrb değerini bilmiyorum. Olsa bile bence pahalı ürün 60k için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı