70.000TL'ye kadar sistem tavsiyesi

Bütçe
70000
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayar toplamak istiyorum. Bana en iyi şekilde önerir misiniz rica etsem? Bütçem 70 bin TL ya da daha fazla olabilir bilemiyorum. Yardımcı olur musunuz arkadaşlar? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tür oyunlar oynayacaksın veya neye yönelik yayın video çekecek misin grafik yoğunlu oyunlar mı oynayacaksın yoksa 3D edit mi yapacaksın.

FPS oynları düşünüyorum Valorant CS farklı olarak Minecraft bilemiyorum ki.

İşlemcisi iyi bir sistem alman lazım ama 70k da fazla abartı o oyunlar icin ama zamanla zevkin değişir atığım sistemin işlemcisi seni 4 5 yıl en üst düzel oyunlarda bile FPS oyunları olarak iadare eder Valorant gibi bir oyunda 400 500 oynarsın dereceli de cok rahat drop yesenmin 350 falan görür bu sistem öyle diyeyim.

Monitör olarak ne önerebilirsiniz ben 0'dan dizeceğim aga.

O zaman 70k ya toplam monitör ve kasamı dahil olacak sadece yoksa klavye mouse mouse pad her şey mi dahil olacak.

İşlemcisi iyi bir sistem alman lazım ama 70k da fazla abartı o oyunlar icin ama zamanla zevkin değişir atığım sistemin işlemcisi seni 4 5 yıl en üst düzel oyunlarda bile FPS oyunları olarak iadare eder Valorant gibi bir oyunda 400 500 oynarsın dereceli de cok rahat drop yesenmin 350 falan görür bu sistem öyle diyeyim.

O zaman 70k ya toplam monitör ve kasamı dahil olacak sadece yoksa klavye mouse mouse pad her şey mi dahil olacak.
Monitör ve kasa olucak toplam 70 bin olsun sen bana yetecek kadar söyle valorantta minecraftta cs de falan yeter o bana

Monitör ve kasa olacak toplam 70 bin olsun sen bana yetecek kadar söyle Valorant'ta Minecraft'ta CS de falan yeter o bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı