70.000TL'ye R7 7800x3D sistem alınır mı?

Kasayı da değiştirmeni öneririm PSU yüzünden. Vento alacak olursan FSP PSU ile birlikte geliyor. Enermax'a güvenmeni önermem açıkçası.

Evet onu da söylemeyi unuttum enermaxi bende tercih etmem😅

Hocam, ağırlıklı olarak valorant oynadığınız için GPU yerine CPU yüksek tutmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

@İstanbul Trip hocam beğenmeme nedeniniz nedir? Adam 4070TiSuper ile 4k valorant mı oynayacak?

Hocam, ağırlıklı olarak Valorant oynadığınız için GPU yerine CPU yüksek tutmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

@İstanbul Trip hocam beğenmeme nedeniniz nedir? Adam 4070Ti Super ile 4K Valorant mı oynayacak?

Hocam 500 FPS veriyor? Testleri yapılmış sistemin?

CPU: 7800x3D
GPU: 7900xt
Anakart: MSI b650-s wifi
Ram: Patriot viper venom 2x16 32gb 6000mhz cl30
Ssd: Kingston renegade 1tb
Sıvı Soğutucu: DeepCool LT720
PSU: Raijintek cratos 850w gold

Not: Valorant CPU bound bir oyundur. O yüzden CPU güçlü olması elzem. Ayrıca Nvidia'nın Dlls ve FG teknolojilerine Ray Tracing performansına ihtiyacınız yok. O yüzden saf güçlü 7900xt çok daha faydalı size. Yukarıdaki sistem 67.5 68k tutuyor olması lazım kasa önermeme sebebim zevk meselesi olması. Zevkinize uygun, fanlı, hava akışı iyi, parçaların uyumlu olduğu kasa bakabilirsiniz.

70000 TL'yi biraz asarsaniz islemciyi 7800X3D yapip alin yukaridaki sistemi.
Hocam bunu eklemesem ne olur peki? Bu beni biraz aşacak gibi çünkü. Link vermek yasak mı yeni üyeyim bilmiyorum ancak bu sisteme 2 TB SSD yaparak ve kasayı değiştirerek yanında da bu ürünlerle,

beraber almayı düşünüyorum. Belki koltuktan vazgeçebilirim ama yine de 110-120 civarı patlayacak gibi duruyor.

Hocam bunu eklemesem ne olur peki? Bu beni biraz aşacak gibi çünkü. Link vermek yasak mı yeni üyeyim bilmiyorum ancak bu sisteme 2 TB SSD yaparak ve kasayı değiştirerek yanında da bu ürünlerle,

Beraber almayı düşünüyorum. Belki koltuktan vazgeçebilirim ama yine de 110-120 civarı patlayacak gibi duruyor.

Yan ürünlerle beraber çok pahalıya patlayacak 100k gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı