70-80 bin TL'ye sistem önerisi

Kral acaip kötü toplamışsın bu sitede gördüğüm en kötü sistemi sen topladın. Bilgisayar parçaları toplayan bir mağaza gitsen random parçalar alsan bu attığın sistemden daha iyi sistem yaparız. 4070 Super ne 5000 serisi çıktı. Ayrıca bu bütçeye o ssd ne?
ssd samsung evo vardı eski sistemde onu kullanıyorum. ayrıca ben alırken 5070 daha çıkmamıştı. bence gayet güzel bir sistem. ne kadar abartarak yorum yapıyorsun. hangi parça eğreti duruyor

ssd samsung evo vardı eski sistemde onu kullanıyorum. ayrıca ben alırken 5070 daha çıkmamıştı. bence gayet güzel bir sistem. ne kadar abartarak yorum yapıyorsun. hangi parça eğreti duruyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

85k yı zorlamazsa güzel olur hocam

kardeşim 4070s ile 5080 versusunu atmışsın tamam da 4070s 30bin tl 5080 60 bin tl. bak bakalım ben yorumumda dünyanın en iyi ekran kartı 4070s felan yazmış mıyım. niye bana 2 katı fiyatı olan bir ekran kartının karşılaştırmasını gösteriyorsun.
işlemciye gelince de 7500F gayet fiyatının hakkını veren bir işlemci. hiç diğerleriyle karşılaştırmaya gerek felan yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı