Technopat Üyeleri Katman Listesi

Liste disiyim diyor bir de. @wraxos woo büyük ayıp ettin, herkes A++, S. Bana gelince A... Çabuk beni en üst rütbeye al.

Bu mesajlardan anladığımız üzere bu konu kardeşi kardeşe kırdırır. Sakuya, forum üyelerini kışkırtmaktan 1 yıl uyarı aldı. (!)

İtiraf edeyim @Mustafa.Kaan ana hesabım veya yan hesabım değil fakat benim öğrencim sayılır kendisi. Daha 50 çözümü varken bulunduğu kuyudan çekip çıkarmıştım. Ondan sonra elde ettiği başarılar beni gerçekten gururlandırdı.
Sayın @Yutka46 olmasaydı olmazdık. Abi beni dövdüler dedim, beni öneri konularından geldi aldı.

Moderatör Günlüğü konularının çoğunda emeğim var, üstüne moderatör listesi konusunda da bayağı aktiftim. Bence Technopat ile ilgili konulara katılmam en doğal şey. Katılmadıklarımı da takibe alıyorum hep. Zevkli oluyor.
Yavaş yavaş Emre Aydın'ın kendisi olduğunuz açığa çıkacak yakında. Hayranlarınızla yakın temasta olmanız ve yazım yanlışlarımı sıkça düzeltmeniz çok ince davranışlar.

Sayın @Yutka46 olmasaydı olmazdık. Abi beni dövdüler dedim, beni öneri konularından geldi aldı.

Üye 871546, öneri konularında öylesine dolanacakken geldi AI ile çözüm kasıyor. F vermeyen herkes kalıcı olarak banlanacaktır.

Üye 871546, öneri konularında öylesine dolanacakken geldi AI ile çözüm kasıyor. F vermeyen herkes kalıcı olarak banlanacaktır.
Ben ne güzel Victus ve Galaxy Buds FE savunup kavga ediyordum, nasıl geldi durum buralara fikrim yok.

Yavaş yavaş Emre Aydın'ın kendisi olduğunuz açığa çıkacak yakında. Hayranlarınızla yakın temasta olmanız ve yazım yanlışlarımı sıkça düzeltmeniz çok ince davranışlar.

Konser vermediğim günler ban atarım.

Bazen çok açık şeyleri bilerek görmezden geliyorsun daha doğrusu anlamamazlık yapıyorsun, bunlar olmasa A+ vermiştim.
O kategorideki diger arkadaslarla karistirma beni 😡. S+ hak ediyorduk ama sen bilirsin, ben sana Ultra S verirdim oysaki...

Bu mesajlardan anladığımız üzere bu konu kardeşi kardeşe kırdırır. Sakuya, forum üyelerini kışkırtmaktan 1 yıl uyarı aldı. (!)
Büyük adam, yine esprinin sonuna ünlem koymuş. S+'ya koydum sizi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı