70 bin TL oyun bilgisayarı önerisi

Peki 0'dan toplamada belirttiğiniz ürünleri 73K ya toplayabiliyorum ancak bana 68klık için aynı şekilde toplama örneği verebilir misiniz?

Bir de bilmediğim için soruyorum parçaları neden örnediğinizi belirtir misiniz?
68k ya dizeceğimiz toplama için sıvı soğutma şart değil yeter ki en iyi şekilde soğutsun

İlk sayfada topladığım sistemi öneririm, sadece sıvı soğutucu yerine bunu alabilirsiniz fiyatı kısmak için. O işlemciye bu hava soğutucuda yeterli olur.

Ekran kartını 4070 Ti Super'e düşürüp işlemci yükseltebiliriz.

Bu sistem ise fiyatı 73K ya çıktı burada kısabileceğim bir şey mevcutmu 4070 Ti Super'e düşmek istemedim :(

@YüzbaşıJohnPrice

Toplama sistemde 4070 Ti Super'e düşersem hangi işlemciyi öneriyorsunuz

7500F ve 4070 Ti Super çok mu kötü kalır

Son düzenleme:
Bu sistem ise fiyatı 73K ya çıktı burada kısabileceğim bir şey mevcutmu 4070 Ti Super'e düşmek istemedim :(

@YüzbaşıJohnPrice

Toplama sistemde 4070 Ti Super'e düşersem hangi işlemciyi öneriyorsunuz

7500F ve 4070 Ti Super çok mu kötü kalır

Nasıl 73K? Toplamada hata yaptınız galiba 71K tutuyor çünkü. Fiyatı düşürmek için sıvı soğutucu yerine bunu alın.

Son düzenleme:
Merhaba, bende benzer konu açmıştım. Gelen tavsiyelerden en çok hoşuma gideni paylaşmak isterim. Ram 32 GB olarak değiştirirseniz de güzel olur.

Konu hakkında rapor iletmeme rağmen bir şey yapılmadı.

son durumda 4070 TI SUPERE düştüm fakat işlemciyi neye yükselteceğimi bilemedim

9600X düşünüyorum ama bilemedim
Bütçe varsa Ryzen 7 7800x3D işlemci tavsiye ederim. Ki bütçe yetiyo sanırım.. Oyun oynayacaksanız en iyilerden biridir.

Merhaba, bende benzer konu açmıştım. Gelen tavsiyelerden en çok hoşuma gideni paylaşmak isterim. RAM 32 GB olarak değiştirirseniz de güzel olur.

Bütçe varsa Ryzen 7 7800x3D işlemci tavsiye ederim. Ki bütçe yetiyor sanırım. Oyun oynayacaksanız en iyilerden biridir.

Ürün stokta yok :/

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı