Cypherizm
Decapat
Daha fazla
ana bütçem normalde 70k fakat ne olur ne olmaz aldığım ek işlerle fiyat dengesi değişebiliyor. Fiyatı değiştirme sebebim buBütçeni her mesajında değiştiriyorsun ben bir şey anlamadım doğrusu. Şu an kafanda ki sistem ve sabit bir bütçen nedir bir atar mısın?
Şu anda da duruma göre 10k ya yakın bir nakit gelebilir. Bunu da fırsata çevirmek için neyi yükseltebilirim ona bakıyorum.
Son durumda nakit gelsede gelmese de arkadaşın attığı PSU çok hoşuma gitti kasayı değiştirmeye karar verdim.
High Power Performance ATX 3.1 850W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F12S) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus GOLD Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F12S High Power Hakkında Dünyanın en...
PSU bu şimdi de uygun kasa bakıyorum ama daha güzel bir fikir gelirse kararımı değişebilirim.
İşin özü bu Yüzbaşım.
@YüzbaşıJohnPrice
Değerli yüzbaşım
Hakkını helal et seni çok yoruyorum.
Dark Maxima V30 Temperli Cam Yan Panel, 3x12cm Ön + 1x12cm Arka ARGB LED Fanlı, Dikey Ekran Kartı Takılabilen, USB 3.0 Type-C, ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV30) | Teknobiyotik
Yepyeni Dark MAXIMA V30, 3x12CM ve 1x12CM ARGB Ring LED Fan, 380mm' ye Kadar Sıvı Soğutma Desteği, Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli Süper ATX Oyuncu Kasası ! Efsane Yenilendi; 3x12cm, 1x12cm ARGB Fan, USB Type C Bağlantı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı...
Bana bu kasayı yorumlar mısın?
Son düzenleme: