70 bin TL'ye sistem önerisi

Bütçe
70000
CS2 ama AAA oyunlar da oynuyorum.
Bir de şöyle bir sistem buldum arkadaşım önerdi bu nasıl 62 k ya.
AMD R7 7800x3D.
ASUS ROG LC120 sıvı soğutma.
ASUS EX-B650mv7
XPG DDR5 5600MHz 32 GB RAM.
ASUS A21kasa 750W 80+ PSU.
4070TIS Zotac ekran kartı.
Bir internet kafesi var kampanyadaymış.

Bu daha iyiymıs ama fiyati çok düşük geldi parçalara göre.

CS2 ama AAA oyunlar da oynuyorum.
Bir de şöyle bir sistem buldum arkadaşım önerdi bu nasıl 62 k ya.
AMD R7 7800x3D.
ASUS ROG LC120 sıvı soğutma.
ASUS EX-B650mv7
XPG DDR5 5600MHz 32 GB RAM.
ASUS A21kasa 750W 80+ PSU.
4070TIS Zotac ekran kartı.
Bir internet kafesi var kampanyadaymış.
2.el mi?

Yok hocam 0

Kasa, RAM, anakart ve PSU hakkında fikrim yok başım yanmasında hocam siz biliyorsunuz.
Ramler eeh iyi değil, ölü de değil. Anakart giriş seviyesi. Kasa hava akışı kötü değil diye biliyorum. Malzemeleri hakkında iyi şeyler duyduğumu hatırlamıyorum. Ayrıca mATX kasa. Yani ileride ATX anakart aldığınızda kasayı da değiştirmeniz gerekecek. Ayrıca benim en çok kafamda soru işareti yaratan soğutucusu. O 7800x3d'yi soğutabilir mi bilemedim.

RAM'ler eeh iyi değil, ölü de değil. Anakart giriş seviyesi. Kasa hava akışı kötü değil diye biliyorum. Malzemeleri hakkında iyi şeyler duyduğumu hatırlamıyorum. Ayrıca mATX kasa. Yani ileride ATX anakart aldığınızda kasayı da değiştirmeniz gerekecek. Ayrıca benim en çok kafamda soru işareti yaratan soğutucusu. O 7800x3D'yi soğutabilir mi bilemedim.

Gerekirse değişeyim hocam sonra soğutucuyu, kasayı da ileride değişebilirim hocam sıkıntı yok iyi değil mi sistem.

Gerekirse değişeyim hocam sonra soğutucuyu, kasayı da ileride değişebilirim hocam sıkıntı yok iyi değil mi sistem.
Ben 7800x3d'yi 360mm sıvı soğutmayla soğutuyorum öyle söylim. Sistem fiyat olarak iyi hocam. Şu an piyasada en ucuz 7800x3d, 4070TiSuper ikisi 52k :). Ben size bu ikili ile daha dengeli sistem kurmaya kalkarsam 75k yı buluruz. Bütçeyi de göz önünde bulundurarak. Alınır. Sonradan upgradelersiniz yavaş yavaş.

RAM'ler eeh iyi değil, ölü de değil. Anakart giriş seviyesi. Kasa hava akışı kötü değil diye biliyorum. Malzemeleri hakkında iyi şeyler duyduğumu hatırlamıyorum. Ayrıca mATX kasa. Yani ileride ATX anakart aldığınızda kasayı da değiştirmeniz gerekecek. Ayrıca benim en çok kafamda soru işareti yaratan soğutucusu. O 7800x3D'yi soğutabilir mi bilemedim.

Hocam benim dizdiğim hakkında ne düşünüyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı