70 bin TL'ye sistem toplama önerisi

Bütçe
70 bin
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Max 70k TL bir masaüstü almayı düşünüyorum oyun oynamak için. Taksit seçeneği olsa çok güzel olur. Ayrıca fare, klavye gibi çok önemli olmayan ürünler çok kaliteli olmak zorunda değil.

Arkadaşlar merhaba. Max 70k TL bir masaüstü almayı düşünüyorum oyun oynamak için. Taksit seçeneği olsa çok güzel olur. Ayrıca fare, klavye gibi çok önemli olmayan ürünler çok kaliteli olmak zorunda değil.

Klavye ile fareye önem verin ben eski klavye ile faremi kullanıyorum bağlantı sorunu yaşıyorum
: D

Şu tarz bir şeye bakabilirsiniz hazır almayı düşünüyorsanız ama kendiniz parçaları alıp toplamanızı öneririm ben çünkü çok kzaık oluyor çoğu platform.
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D ya Ryzen 5 7500 F götürür.
Anakart: ASUS Prime B650M-R
Ekran kartı: 4070-4070 SUPER-4070 Ti parana göre.
RAM SSD: 32 GB RAM ve 2 TB SSD öneririm ama 2 TB yeterli olacaktır.
Sıvı soğutucu: 240 mm -360 mm sıvı soğutucu yeterli olacaktır fiyatlara bak bir de ekipman bilgim az diğer arkadaşlardan yardım al o konuda ama sistemde yukarıda ki parçalar işini görür.

9800x3D için kule tipi yetmez diye düşünüyordum diğer konulara baktığımda yeteceğini söylemişler.
Toplamda 66.814TL kasa ve PSU atmadım birleşik şekilde alırsanız daha ucuza gelir arkadaşlar benden daha iyi öneri yapar kasa ve PSU konusunda.

Hocam konu hakkında o kadar bilgili değilim ama acil değilse 5000 serisini beklemeniz daha iyi olur sanki. TR fiyatı nasıl olur bilmem ama dolar fiyatı 4000 serisinden çok daha ucuz. Ha o kadar üst seviye bir ekran kartı aramıyorum diyorsanız bilemem tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı