Saat sabahın 8'inde sıcacık yataktan kalkıp laptopu veya tabletimi alıp ders dinleyeceğime neden kalkıp -5 derecede okula gideyimki.
Geçilmemeli. Çocukların sosyalliğe ihtiyacı var. Evlerde tablet ve bilgisayara gömülüyorlar. Ebeveynlerin çoğu bilinçsiz maalesef.
Hocam Hatay'da okullar 27 Mart'da açılacak deniyor, sen "70 ilde okullar uzaktan egitimle geçer mi?" diyorsun.
Okulların kapanmasının olası bir depreme ne faydası olacak?? Depremler sadece okullarda mı oluyor?Şuan geçilmez niye çünkü bizim başımızdakiler önlem almak yerine olduktan sonra yapıyor. Muhtemelen önümüzdeki 1-2 ay içerisinde 7 büyüklüğü veya üstünde bir deprem olursa okulları kaparlar daha da açmazlar. Kapanmalı çünkü gördüğümüz gibi en az deprem riski olan bölgelerde bile çok hafif denilmeyecek şiddette depremler oldu. Ayrıca beklenen 3-4 tane 7 ve üstü büyüklükte deprem var.
Bu arada uzaktan eğitim isteyen çoğu kişinin istediğinin eğitim olmadığını düşünüyorum...
Yaaa ben bilgisayar istiyorum![]()
Sağlam olan ilçe(misal Erzin) ve okullarda açılacak ki bence doğrusu bu.Hocam Hatay'da okullar 27 Mart'da açılacak deniyor, sen "70 ilde okullar uzaktan egitimle geçer mi?" diyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.