70 ilde okullar uzaktan eğitime geçer mi?

Universitelerin Online'a geçilmesi(ki bence son derece mantıklı bir karardı) bile aşırı eleştirilmişken boyle bir karar almazlar zaten deprem bölgelerinde bile açılmaya başladı yanlış hatırlamıyorsam.

Buna katılıyorum hocam. En azından Online derste dersi sabote eden kimse yok. Fakat herkes Online eğitime aşırı derecede karşı olduğu için yapmazlar.

Fikrimi beğenip desteklediğiniz için teşekkürler evet bence de Online eğitim yapılmaz burada fikrimi sundum zaten beni dinlediğiniz için teşekkür tekrardan.

Normal bir insan nedir sizin için? Arkadaş edinmek sosyalleşmek mi oluyor ayrıca güldürdünüz beni :D Asosyallik için tamamen normal değil diyemeyiz. Asosyallik her zaman olmasa da bazen tercih meselesidir. Konuya çok uzaksınız.
Normal bir insan gidip diğer insanlarla iletişim kurabilen insandır. Ayrıca evet; arkadaş edinmek, insanlarla iletişim kurmak sosyalleşmek oluyor. Bir de asosyallik bazen tercih meselesidir yazmışsınız :D Asosyallik bir tercih meselesi değildir, psikolojik bir şeydir ve kişinin kendi elinde olan bir şey değildir. Eğer biri kendi isteğiyle insanlarla konuşmak istemiyorsa kendi isteğiyle insanlarla konuşmak istemiyordur deriz, asosyal demeyiz.

Ne kadar bencil insanlar var... Kendilerin başına böyle bir durum geldiğinde ne yapacaklar çok merak ediyorum. Siz şu an evde bile çalişabilirsiniz orada evde calişmayi bırak insanlar evlerine gidip kitaplarını alamıyorlar, internet düzgün değil şu an bile benim gibi deprem bölgesinde yaşamış kisilere karşi avantajliyken daha da avantajlı duruma düşmek istemeniz...

Hocam anlayan anlıyor bizim yan komşunun kızı pandemi zamanında LGS'ye girmiş hiç çalışmadan dershaneye hiç gitmemiş 430 puan mı ne almıştı anlayan anlıyor açıkçası.

Öğrenmek isteyen her yerde öğrenir Online sevmeyen yakını nasıl seviyor anlamıyorum tuhaf 🥱

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı