Geçen sene biz olmasak sınıfta kalacak çocuk bu sene özele geçti ve ortalaması 86 olduMaalesef kötü. Ben 90K yaptım ve bölümümdeki OBP ortalaması 90 civarı tabii bu bölümden bölüme değişir ama yükseltmeniz şart.
Bu dönem açık liseye geçtim yoksa örgündeydim. Yoksa ort tabi daha yüksek olurdu.Epey çöp. 15 20 bin geriye atar rahat. Acik lisede bu kadar dusuk ortalamayi nasi basardiniz.
Kotu olmus ama cok calisirsaniz yine gayet iyi yerlere gidebilirsiniz. Atiyorum 5 bin degil ilk 20 bin olur.Bu dönem açık liseye geçtim yoksa örgündeydim. Yoksa ort tabi daha yüksek olurdu.
Önümde ki açık lise döneminde sınavlar yine online olursa bayağı kolay seçmeli ders seçerim 72-73 puana çekmeye çalışırım.Kotu olmus ama cok calisirsaniz yine gayet iyi yerlere gidebilirsiniz. Atiyorum 5 bin degil ilk 20 bin olur.
Ben son seneniz sanmistim. Hesap yapinca seneye 98 100 ortalama yapsaniz bu sene de 2. donem sinavlarindan 90 ustu alsaniz 82 83 e kadar yukseltebilirsiniz ortalamanizi.Önümde ki açık lise döneminde sınavlar yine online olursa bayağı kolay seçmeli ders seçerim 72-73 puana çekmeye çalışırım.
Umarım yaparım hocam OBP önemli. Şimdilik tek umudun bundan sonra ki sınavlarında online olması. Eğer olursa en azından 75'e çıkartırsam çok iyi olur.Ben son seneniz sanmistim. Hesap yapinca seneye 98 100 ortalama yapsaniz bu sene de 2. donem sinavlarindan 90 ustu alsaniz 82 83 e kadar yukseltebilirsiniz ortalamanizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.