Hocam kesinlikle ama kesinlikle Windows 11 Home kurulmalı, Pro versiyon daha fazla sistem belleği harcıyor. Siz bir temiz kurulum yapın, Windows Update ile güncelleştirmelerinizi alın ve sonra bellek tüketiminizi kontrol edin. Şimdilik bunları yapmak yeterlidir.Hocam peki temiz kurulum sonrası yapılması gereken ayarlar nedir?
Gamebar falan kapatılmalı mı? Bilgisayar alanında yeniyim çok bilmiyorum kusura bakmayın.
HP Victus 16 R1001NT modelinde boşta yüksek RAM kullanımı var. Normal mi? Alalı 10 gün oldu.
Eki Görüntüle 2231747
HP Victus 16 R1001NT modelinde boşta yüksek RAM kullanımı var. Normal mi? Alalı 10 gün oldu.
Eki Görüntüle 2231747
Eki Görüntüle 2231747
RAM 8 ise normal. 16 ise uygulamalarınızı kontrol etmekte fayda var.
Hocam ben de bu konuya değindim. 8 GB için normal ama 16 ise çözümlenesi gereken bir sorun vardır.
Hocam normal değil kesinlikle. Normal diyen bir şey bilmiyordur. 16 GB ram ile %70 kullanım normal değil, hayır. Chrome'da birkaç sekme açsak o zaman %80-%90 bellek kullanımlarına yaklaşacağız. Temiz kurulum yapın hocam, canınızı sıkmayın lütfen. Laptopta bir sorun olduğunu düşünmüyorum, sadece temiz kurulum yapmakta fayda var.16 GB RAM var.
Windows'u tekrar mı kurmalıyım?
Hocam normal değil kesinlikle. Normal diyen bir şey bilmiyordur. 16 GB RAM ile %70 kullanım normal değil, hayır. Chrome'da birkaç sekme açsak o zaman %80-%90 bellek kullanımlarına yaklaşacağız. Temiz kurulum yapın hocam, canınızı sıkmayın lütfen. Laptopta bir sorun olduğunu düşünmüyorum, sadece temiz kurulum yapmakta fayda var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.