Hocam kesinlikle ama kesinlikle Windows 11 Home kurulmalı, Pro versiyon daha fazla sistem belleği harcıyor. Siz bir temiz kurulum yapın, Windows Update ile güncelleştirmelerinizi alın ve sonra bellek tüketiminizi kontrol edin. Şimdilik bunları yapmak yeterlidir.Hocam peki temiz kurulum sonrası yapılması gereken ayarlar nedir?
Gamebar falan kapatılmalı mı? Bilgisayar alanında yeniyim çok bilmiyorum kusura bakmayın.
Bende böyle değil büyük ihtimal kullandığın uygulamalarla alakalı.HP Victus 16 R1001NT modelinde boşta yüksek RAM kullanımı var. Normal mi? Alalı 10 gün oldu.
Eki Görüntüle 2231747
Hocam kesinlikle ama kesinlikle Windows 11 Home kurulmalı, Pro versiyon daha fazla sistem belleği harcıyor. Siz bir temiz kurulum yapın, Windows Update ile güncelleştirmelerinizi alın ve sonra bellek tüketiminizi kontrol edin. Şimdilik bunları yapmak yeterlidir.Hocam peki temiz kurulum sonrası yapılması gereken ayarlar nedir?
Gamebar falan kapatılmalı mı? Bilgisayar alanında yeniyim çok bilmiyorum kusura bakmayın.
Hocam peki temiz kurulum sonrası yapılması gereken ayarlar nedir?
Hocam kesinlikle ama kesinlikle Windows 11 Home kurulmalı, Pro versiyon daha fazla sistem belleği harcıyor. Siz bir temiz kurulum yapın, Windows Update ile güncelleştirmelerinizi alın ve sonra bellek tüketiminizi kontrol edin. Şimdilik bunları yapmak yeterlidir.
İşte bu, görmek istediğimiz değer, harika! Sorun çözülmüş hocam, webhelper'a dokunmayın. Sistem kaynaklarını engellemeye çalışmayın, hiç gerek yok. Şu an değerler gayet iyi gözüküyor.Hocam kurdum şu an boşta böyle ve steam'in kapalı olmasına rağmen webhelper diye arka planda ram tükettiği dikkatimi çekti bunu engellemek için bir ayar var mı?
Eki Görüntüle 2232570
Rica ederiz hocam, biz sizin için buradayız. Size destek vermek ve sorununuzun çözümlendiğini görmek beni çok mutlu etti.Yardımlarınız için teşekkür ederim dostlar <3
Sadece Steam açık gibi gözüküyor.
Razer açık mıydı bunu çekerken?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.