Üzgünüm, bu kötü bir haber. Umarım hat çektirebilirsiniz evinize.Çok teşekkürler. Yine altyapınız yoktur diyor.
Evinize daha önce internet hattı bağlatmadıysanız bakır kablo gelmemiştir bu yüzden hat yok olarak çıkabilir. Size tavsiyem düşündüğünüz firmayı telefonla arayın onlar işlemleri başlatsın çünkü kablo çekilip çekilemeyeceğini onlar görebilir.Çok teşekkürler. Yine altyapınız yoktur diyor.
Türknetin müşteri hizmetleri yok demek çok acımazsız ve yanlış bir yorum olur. Müşteri hizmetleri var arama merkezi (call center) yok. Şansa dayalı derken alan kişilerin %90'ı hiç bir sorun yaşamıyor. %10 kesimde bende vardım. Bu %10'luk kesimin çok az bir kısmının problemi çözülemiyor.Altyapı Sorgula
Önce şu linkten altyapını sorgulat, sonra altyapına göre hareket edersin. TürkNet'de müşteri hizmetlerinin olmadığını bildirmek isterim. YAPA altyapısına dahil isen sorunsuz bir internet bulabilirsin YAPA yok ise şansa dayalı olarak iyi/kötü internetin olur. Sosyal'de bolca konu var bunun üzerine. Araştırma yaparak bilgiye ulaşabilirsin.
Yok mu yardım edebilecekEvet arkadaşlar altyapıyı bugün yaptırdım. Artık bulunduğum konum 15 MBPS destekliyor. Türk Telekom altyapısı kullanan bir internet önerisi yapar mısınız? En fazla 75-80 TL olsun.
Mesela ben köyde yaşıyorum 35Mbps alıyorum.Bir üst paket 54Mbps olarak görünüyor ama yettiği için geçmek istemedim.Bu posta katılmıyorum hocam. TürkNet kullanıp çok çok memnun olan müşteriler var. Bilemeyiz kime nasıl bir altyapı sunmuşlar. Kendisi görüşecek altyapısı uygun ise belki de geçecek. Kimsenin ekmeğine/emeğine taş koymayın.
Türknet hariç diğer İSS’leri tercih etmelisin Millenicom ve netspeedi öneririm.
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet hocam burdan denedin mi?Yok mu yardım edebilecek![]()
Mesela ben köyde yaşıyorum 35Mbps alıyorum.Bir üst paket 54Mbps olarak görünüyor ama yettiği için geçmek istemedim.
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet hocam burdan denedin mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.