70 TL İnternet Önerisi

• Konuyu başlatan Kuwong
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.802
Çözüm
Altyapı testini yaptırman lazım ne kadar sağlam olursa olsun. Türknet ve Netspeed önerilir. Türknet düşünürsen davet kodu atabilirim.
Çok teşekkürler. Yine altyapınız yoktur diyor.
Üzgünüm, bu kötü bir haber. Umarım hat çektirebilirsiniz evinize.
Yada daha yüksek bir ücretle Turkcell Superbox'a geçişinizi önerebilirim.
Aylık 159₺ 24 ay taahhütlü.(10Mbps Download - 10Mbps Upload)
Superbox'da altyapı-kablo-santral derdi yok. Turkcell hat ile birlikte modem kutusuna benzer bir ürün veriyorlar. Uydudan çekim gücüne bağlı olarak internet hızı tanımlıyorlar.

Çok teşekkürler. Yine altyapınız yoktur diyor.
Evinize daha önce internet hattı bağlatmadıysanız bakır kablo gelmemiştir bu yüzden hat yok olarak çıkabilir. Size tavsiyem düşündüğünüz firmayı telefonla arayın onlar işlemleri başlatsın çünkü kablo çekilip çekilemeyeceğini onlar görebilir.

TurkNetten alacaksan mesela TürkNet'i arayıp sorabilirsiniz.

Evet arkadaşlar altyapıyı bugün yaptırdım. Artık bulunduğum konum 15 MBPS destekliyor. Türk Telekom altyapısı kullanan bir internet önerisi yapar mısınız? En fazla 75-80 TL olsun.

Altyapı Sorgula

Önce şu linkten altyapını sorgulat, sonra altyapına göre hareket edersin. TürkNet'de müşteri hizmetlerinin olmadığını bildirmek isterim. YAPA altyapısına dahil isen sorunsuz bir internet bulabilirsin YAPA yok ise şansa dayalı olarak iyi/kötü internetin olur. Sosyal'de bolca konu var bunun üzerine. Araştırma yaparak bilgiye ulaşabilirsin.
Türknetin müşteri hizmetleri yok demek çok acımazsız ve yanlış bir yorum olur. Müşteri hizmetleri var arama merkezi (call center) yok. Şansa dayalı derken alan kişilerin %90'ı hiç bir sorun yaşamıyor. %10 kesimde bende vardım. Bu %10'luk kesimin çok az bir kısmının problemi çözülemiyor.

Bu posta katılmıyorum hocam. TürkNet kullanıp çok çok memnun olan müşteriler var. Bilemeyiz kime nasıl bir altyapı sunmuşlar. Kendisi görüşecek altyapısı uygun ise belki de geçecek. Kimsenin ekmeğine/emeğine taş koymayın.
Mesela ben köyde yaşıyorum 35Mbps alıyorum.Bir üst paket 54Mbps olarak görünüyor ama yettiği için geçmek istemedim.
Türknet hariç diğer İSS’leri tercih etmelisin Millenicom ve netspeedi öneririm.
Yok mu yardım edebilecek :(
TurkNet - Kotasız, VDSL Hızında İnternet hocam burdan denedin mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı