70 TL ISS ve tarife önerisi

wincetionx3

Kilopat
Türk Telekom kullanıcısıyım, Mart'ta şükür kurtuluyorum. ISS’leri araştırıyorum Kablonet kafama yatıyor, altyapısı var. Önceliğim Kablonet ancak başka marka kullananlarda olabilir. Kablonet fiber altyapısı mevcut.
F/P olması ve 60-70 lirayı geçmemesi benim için önemli. En az 16 Mbps indirme gerekli çünkü evde bir bilgisayar 5 telefon bir de Tivibu var.
Önereceğiniz tarifeleri bekliyorum.

A3410091-07BE-45C7-9593-21C00F80B0F5.png

Düzenleme: Kablonet altyapı sorgulaması yaptığımda benim apartmanımın numarası çıkmıyor, en yakın numarayı sorguladığımda altyapı var gözüküyor. Yani benim binamda altyapı yok mu? No 7 benim no 9 başkasının. No 9’da altyapı var.

7D275992-63C3-4DC7-942E-8BE0AD8C4A47.png

Son düzenleme:
Kablonet taahhütlü ise önce taahhütsüz bir sağlayıcı denemeni öneririm. Eğer beğenmezsen zarara girmiş olursun ancak taahhütlü olursa ve beğenmezsen çok daha fazla zarara uğrarsın diye düşünüyorum. Yanitavsiyem bir sağlayıcıya bağlanmadan aklına az da olsa yatan deneyebileceğin taahhütsüz sağlayıcıları denemen. Sağlayıcı olarak bir önerim yok.

Kablonet taahhütlü ise önce taahhütsüz bir sağlayıcı denemeni öneririm. Eğer beğenmezsen zarara girmiş olursun ancak taahhütlü olursa ve beğenmezsen çok daha fazla zarara uğrarsın diye düşünüyorum. Yanitavsiyem bir sağlayıcıya bağlanmadan aklına az da olsa yatan deneyebileceğin taahhütsüz sağlayıcıları denemen. Sağlayıcı olarak bir önerim yok.
Onlara pek güvenemiyorum,yine de denemeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı