70 TL Termal macun önerisi

RADQN

Centipat
Arkadaşlar kolay gelsin. Başlıkta yazdığım gibi güncel thermal macun önerisi istiyorum sizlerden. Çok oyun oynayan birisiyim. Yani sistem bayağı yük altında oluyor. Bunu da göz önünde bulundururak önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 70TL. W/M-K değeri 10'dan yukarı olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kolay gelsin. Başlıkta yazdığım gibi güncel thermal macun önerisi istiyorum sizlerden. Çok oyun oynayan birisiyim. Yani sistem bayağı yük altında oluyor. Bunu da göz önünde bulundururak önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 70TL. W/M-K değeri 10'dan yukarı olursa süper olur. Şimdiden teşekkürler.
Bu forumdaki çoğu kişiye güvendiğim için en çok önerilen bu macunu önereceğim. Yeni bilgisayarımı toplayınca bende bunu alacağım. :)
W/M-K 8,5.

Son cümlene uygun olsun istersen biraz bütçeyi aşıp Mastergel Maker tercih et. Bütçeme uygun olarak da MX-4 alınabilir. Gayet iyidir.

Not olarak ekleyim önerdiğim iki macunu da farklı sistemlerde kullanıyoruz 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı