RDR2 "exited unexpectedly" hatası nasıl giderilir?

Tarikt58

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, birkaç gündür uğraştığım ve çözüm bulamadığım bir hata. Her yerden çözümlerine baktım ancak oyun yine de açılmamaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor.

görsel_2025-11-08_154057938.png

Öncelikle merhaba, birkaç gündür uğraştığım ve çözüm bulamadığım bir hata. Her yerden çözümlerine baktım ancak oyun yine de açılmamaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor.

Eki Görüntüle 2600444
Ekran kartınızın NVIDIA olduğunu varsayarak;

NVIDIA Denetim Masası > Görüntü ayarlarını önayarla yap menüsünden şu adımları izleyebilirsiniz ( Her seferinde farklı bir şekilde yapın, her açılmadığında değiştirin. )

1762611355671.png
Buradan, Benim tercihlerimi kullan seçeneğinden Performans ve Kalite olarak deneyin ( Sürükleyerek ) Gelişmiş 3D deneyin veya 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneğini kullanın.

Yine olmazsa;
Arama motoruna girin ( Google, Firefox, Microsoft Edge vs. vs. ) > Rockstar Games aratın ardından "Get Launcher" veya "Launcher'ı ( Başlatıcıyı ) Edinin ( Alın ) > İndirin tekrar kurulum yapın.

Ekran kartım AMD onun için bir çözüm var mıdır?

Ekran kartınızın NVIDIA olduğunu varsayarak;

NVIDIA Denetim Masası > görüntü ayarlarını önayarla yap menüsünden şu adımları izleyebilirsiniz ( her seferinde farklı bir şekilde yapın, her açılmadığında değiştirin. )

Eki Görüntüle 2600534buradan, benim tercihlerimi kullan seçeneğinden performans ve kalite olarak deneyin ( sürükleyerek ) gelişmiş 3D deneyin veya 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneğini kullanın.

Yine olmazsa;
Arama motoruna girin ( Google, Firefox, Microsoft Edge vs. vs. ) > Rockstar Games aratın ardından "get Launcher" veya "Launcher'ı ( başlatıcıyı ) edinin ( alın ) > indirin tekrar kurulum yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı