70 TL'ye Battlefield 1 alınır mı?

Berkant29

Hectopat
Arkadaşlar herkese merhaba, Battlefield 1'in dip fiyatı 70 TL mi? Yaz indirimleriyle eskiden olduğu gibi 30-40 TL'e inme ihtimali varsa o zaman da alabilirim.
İkinci bir sorum, serverlar dolu mu? Maç hemen bulur mu? 125 TL'e Battlefield V biraz fazla geldi bu yüzden BF1 almaya karar verdim. BF 1'i daha çok severim zaten gerek atmosfer olarak gerekse hikayesi yönünden, server olarak da iyiyse almayı düşünüyorum.

Alinir guzel oyun.serverler bazi saatler bos olabiliyor ama aksam saatleri grmrlde dolu serverler var hatta bekliyorsunuz

BF5 çok güzel bir oyun fakat çok fazla hileci var PC de oynatmazlar. Steam üzerinden BF1'i daha ucuza alabileceğinizi sanmıyorum. Bir önceki sene Amazon Prime ücretsiz vermişti. Fakat bir daha verilir mi bilemiyorum. Fiyatını hak eden bir oyun bence.

Eskiden düşüyordu çünkü oyunun kendi fiyatı düşüktü. Zam yedikten sonraki düştüğü en düşük fiyat 55 TL civarıydı diye hatırlıyorum. Yaz indirimlerinde düşer belki 50 küsurlere. Ama 30 falan mümkün değil bundan sonra.

Zam yedikten sonra en düşük fiyat 33 tldir yanlış bilgi vermeyin teşekkürler Titanfall 2 de bir 30 TL'ye bir 20 TL'ye düşüyor örneğin.

Zam yedikten sonra en düşük fiyat 33 tldir yanlış bilgi vermeyin teşekkürler Titanfall 2 de bir 30 TL'ye bir 20 TL'ye düşüyor örneğin.
Öyle bir şey olmuşsa da gözden kaçırmışımdır. Sık sık kontrol ederim steam indirimlerini. Ben de 33 TL'den aldım, sonrasında da bu kadar düşük seviyeye indiğini görmedim.

Daha önce 40₺'ye kadar düşmüştü, açıkcası Yaz İndirimlerini bekleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı