Cr Oyuncusu
Hectopat
Bazen boş boş tavana bakarak sabahladığım bile oluyor. Uyku problemim var. Gerçekten işe yarayan taktikler var mı?
Aynısını ben de yaşıyorum. Denediklerim arasında en iyi geleni erken kalkmak. Öğlen kalkıp gece 12'de uykuya dalmayı hedefliyorsan zor iş. Kesinlikle erken kalkman gerekiyor, özellikle de günün evde geçiyorsa. Onun dışında uyumadan 30dk öncesinde camı aç oda serinlesin, karanlık yap odayı ve hiçbir teknolojik alete bakma. Karanlıkta öylece uzan, zihnini boş tutmaya çalış düşüncelere boğulursan bu da uykunu engeller.Bazen boş boş tavana bakarak sabahladığım bile oluyor. Uyku problemim var. Gerçekten işe yarayan taktikler var mı?
Aynısını ben de yaşıyorum. Denediklerim arasında en iyi geleni erken kalkmak. Öğlen kalkıp gece 12'de uykuya dalmayı hedefliyorsan zor iş. Kesinlikle erken kalkman gerekiyor, özellikle de günün evde geçiyorsa. Onun dışında uyumadan 30dk öncesinde camı aç oda serinlesin, karanlık yap odayı ve hiçbir teknolojik alete bakma. Karanlıkta öylece uzan, zihnini boş tutmaya çalış düşüncelere boğulursan bu da uykunu engeller.
Diğer arkadaşın dediği ise çok sıkıntı. Müzikle ve videoyla uyumaya alışırsan bağımlı hale gelebilirsin, tavsiye etmem.
Benim çözümüm white noise. Sırf bunun için ucuz Earbuds alıyorum, uyurken bozulursa sorun etmeyeceğim kadar ucuz, uyku tutmadığında takıyorum, ortalama bir seste ANC açık şekilde yağmur sesi açıyorum. Gözüme göz bandımı kapatıp yatakta gözlerimi kapatıyorum, o sesi dinlerken bir şekilde uyuyorum.
Hangi kulaklıkmış o?
Şu an 2 senelik QCY HT05 kullanıyorum, yedekte QCY T13 var indirimde aldığım, QCY airbuds Lite da var yedek ama ANC yok onda, son çare
Sadece uyku için var bunlar, günlük hayat için değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.