70 TL'ye Norton 360 standart alınır mı?

Mesaj atınca çözülecektir, amazon.com.tr müşterilerin hakkını çok iyi savunuyor bir arkadaşım da attığım yerden Key aldı kullanıyor o yüzden dedim.

Zaten para iademi, aldım. Amazon direk verdi bende 40TL fazla veriyim. Daha güvenli olsun dedim Norton aldım.

Telefonda av kullanan var mı hiç görmedim. Arkadaş zaten telefon için bir şey dememiş. Norton elbette iyidir testlerde de öyle ama Kaspersky ınternet Security yıllardır zirvede ondan daha iyi olacağını sanmıyorum.

Norton'un fiyatı uygun olduğu için,aldım. İlk defa kullanacağım.

Telefonda AV kullanan var mı hiç görmedim. Arkadaş zaten telefon için bir şey dememiş. Norton elbette iyidir testlerde de öyle ama Kaspersky Internet Security yıllardır zirvede ondan daha iyi olacağını sanmıyorum.
Yıllardır bu sektörde olması onun daha iyisi olduğu anlamına gelmiyor. Ayrıca Norton antivirüs yazılımının bağlı olduğu şirket olan Symantec Corporation 1991'de piyasaya girerken, Kaspersky 1997 yılında kuruluyor.

@Recep Baltaş fikrini merak,ediyorum. Cevaplarsa çok sevinirim.
Bilgisayar için satın alıyorsan oldukça iyi. Norton-Bitdefender-Kaspersky arasında uçurumlar yok ve işin aslı hepsi aşağı yukarı aynı korumayı sağlıyor ama bilmeni istediğim şey Norton'un ağ trafiği izleyerek şüpheli daha tanınmamış bir virüsü yakalayabileceği. Davranış odaklı taraması onun en büyük özelliği.

Kardeşim aldım oradan format attım key çalışmadı.
Temiz kurulum benzeri işlemlerden önce yazılımı denetim masası üzerinden kaldırmanız gerekirdi. Aksi takdirde bunun gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı