70 TL'ye Zula hesabı almak

Evet CS:GO çakması. Hesap çakma zaten. Bu paraya bu hesap alınmaz . Sana tavsiyem Steam indir, CS:GO indir, tıkla bunu oyna.

Hocalarım haklısınız. Ama adam pazarlık vardır demiş. Sizce çok indirim yapar mı?
bilgisayar CS kaldırsa hiç düşünmemde işte naparsın
Evet CS:GO çakması. Hesap çakma zaten. Bu paraya bu hesap alınmaz . Sana tavsiyem Steam indir, CS:GO indir, tıkla bunu oyna.

Hesabı inceledim ve hesabın beş para etmeyeceğine kanaat ettim. Onun yerine kendi hesabınıza para yatırın.

Arkadaşların dediği gibi oyunda para vermeden biyere gelinmiyorsa kendi hesabınıza yatırın.

Hesabı inceledim ve hesabın beş para etmeyeceğine kanaat ettim. Onun yerine kendi hesabınıza para yatırın.
Cidden böyle mi düşünüyorsunuz hocam. Çünkü adama az önce yazdım ve adam acil paraya ihtiyacı olduğundan gerekirse 40-30 a vereceğini diyor

Senin için öyledir fakat CS:GO çakması neden dedin ki popüler kültürün kölesi olmayın isteyen istediğini oynar.
Oynamasın demedim ki. Oynasın veya oynamasın. Konu sahibine kalmış bir şey. Fakat her halükarda Zula, CS:GO çakması, milleti sözde ''Türk'' oyunu diye yolan bir yapımdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…