70 TL'ye Zula hesabı almak

Hocalarım haklısınız. Ama adam pazarlık vardır demiş. Sizce çok indirim yapar mı?
Bilgisayar CS kaldırsa hiç düşünmemde işte naparsın :)

Vallahi hocam ben sana Counter-Strike Source öneririm bu kadar ben Zula yerine buna geçtim ve pişman değillim hatta ben bir adım daha ilerine giderek CS:GO mod indirdim bunun için harika oldu sana, da tavsiye ederim.

Hocam ben olsam zulaya para yatırmam onun yerine CS 1.6 oynarım ama siz Zula oynamak istiyorsan öyle yapında para yatırmak bence mantıklı değil 🙂
cs 1.6 hocam anılarda güzel be. İnternet kafeye iftardan sonra gidip arkadaşlarla vs atmanın tadı bir başkaydı. Şimdi boş boş yaşıyoruz

25 Del al usta. Donanım haber ölücülerini bilmiyorsun galiba :)

Yok hocam bilmiyorum. Biraz anlatabilir misiniz?

Evet hatta bir ara faviro sunucuma her gün girdiğim için gel admin ol demişlerdi kabul etmiştim ne günlerdi be.

Vay be hocam. Ne yıllardı kardeşlik vardı dostluk vardı şimdi çok az.

@MustafaCoskun25 kesinlikle almayın. Onun yerine, o parayı kendi hesabınıza yatırın.

Peki hocam siz böyle uygun gördüyseniz. Sadece bana 30 TL çok ucuz gelmiştide o yüzden şaşırmıştım.

Hocam onu anlatırım da sohbet köşesinde anlatayım ban yemeyelim boşuna gereksiz mesajdan :)
Konuya gelecek olursak 25 de al, zorlasan 20'ye bile verir, bu Zula oynayanlar ya hard core ya da fakir, parayı nereye harcadıklarından haberleri olmadığı için pek değerini bilmezler.

Böyle para vereceğine yeni hesap açıp 70-100 lira yatırıp oynarsan daha iyi olur. Hem güvenlik derdin olmaz bu devirde kimseye güvenmemeliyiz hem de daha iyi bir hesap dizersin. Zaten başlangıçta oyun sana ucuz teklifler sunuyor hem de içerik olarak hiç fena değil bu teklifler

Hocam onu anlatırım da sohbet köşesinde anlatayım ban yemeyelim boşuna gereksiz mesajdan :)
Konuya gelecek olursak 25 de al, zorlasan 20'ye bile verir, bu Zula oynayanlar ya hard core ya da fakir, parayı nereye harcadıklarından haberleri olmadığı için pek değerini bilmezler.
Tamam hocam sağolun. 25 yazdım dönüş yapmasını bekliyorum. Ama almayacağıma inanıyorum çünkü alma diyorlar

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı