70 TL'ye Zula hesabı almak

Böyle para vereceğine yeni hesap açıp 70-100 lira yatırıp oynarsan daha iyi olur. Hem güvenlik derdin olmaz bu devirde kimseye güvenmemeliyiz hem de daha iyi bir hesap dizersin. Zaten başlangıçta oyun sana ucuz teklifler sunuyor hem de içerik olarak hiç fena değil bu teklifler
İşte hocam adam 30-40 TL ye düşerim diyince biraz şaşırdım. Bide sattığı siteyi kullandım gayet güvenilir. Aynı anda canlı desteğe bağlanıyorsunuz. Ve benim param ben onaylayana kadar para havuzunda duruyor.
 
Rahat olun hesap bizde :)
Hocam adam dedi ki artık zula oynamadığım için satıyorum. Steam indirimleri için oyun alacağım. O yüzden 10 TL katları gidiyormuş ki steam cüzdan kodu alsın
40 TL'ye düşcekse fena değilmiş aslında.
aynen hocam. bide siteyi kullandım gayet güvenilir. ben onaylamadan para gitmiyor ona
Hocalarım son durum. Sizin sayenizde hesabı 30 TL ye kadar düşürdüm. Şimdi net bir cevap istemekteyim. Alıyım mı almıyım mı?
@wertyq hocam adam 30 TL ye düştü. Steam kış indirimleri için oyun alacakmış. Sizce 30 TL Bile etmez mi? Size soruyorum çünkü hesabı inceledim dediniz.
 
Arkadaşımda 200 TL değeri olan bir hesap vardı. 70'e satar mı bilmiyorum. İstersen seni onunla görüştürebilirim. O Zula velet oyunu diye oynamayı saldı. İletişim bırakırsan tanıştırayım sizi.
 
Öncelikle herkese merhaba. Ben Zula hesabı almak istiyorum. Arkadaş ortamında oynamak için. Bir de oyun P2W olduğu için dolu bir hesap arıyordum. Karşıma alttaki linkteki Zula hesabı çıktı. Sizce alınır mı? Fiyatı uygun mu?

BU FİYATA PİYASADA YOK AMA PAZARLIK VAR Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat
Değmez o parayı ona verme sıfırdan başla rekabetçi açıldığı gibi sadece rekabetçi oynayarak onları 1 ayda toplarsın. Hem de bu sayede paran cebine kalır.
 
70 lirayı buna verene kadar facebookta paylaşım platformuna gir 70 liraya meta silahları +6 olan full özelleştirmeli hesaplar var gruptaki bilindik aracılarla alabilirsin
 
Hocam 70 TL'ye bir hesap açın fırsat sandığı kovalayın bir de 20TL'ye sınırsız makinelı kasası yanındada Full destansı desteleri falan veriyor yani kesinlikle kendinizin hesap açmanızı isterim 6 yıllık Zula deneyimimi kullanarak bence 20 TL'lik teklifleri alın ve sadece fırsat sandığı alın.
 
70TL'ye Steam'dan CSGO almak daha mantıklı veya istersen kullanmadığım eski bir zula hesabım var +4 M4A1 Cehennem falan var COLT 1911 Full NEON falan istersen yanıta gel instadan iletişime geçelim vereyim bedavaya.
NOT: 1,5 Yıldır girmiyorum içerisinde birsürü birikmiş hediye var hiç açılmamış birsürü fırsat var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı