70 TYT neti yapan birisi AYT 55+ yapabilir mi?

hakunamatata1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi sorum AYT ile ilgili. Öncelikle benim TYT temelim var 70 TYT neti yapıyorum. Ders çalışmaya başladım bu aralar. Dershaneye kaydoldum bana yardımı dokunsun diye. Sorum şu AYT hiç bilmiyorum yaklaşık 1.5 ay sonra AYT'ye başlayacağım sıfırdan 55 netlere ulaşabilir miyim? TYT matematik 25, TYT fen ise 10 net civarı geliyor. Gerçekçi olabilirseniz çok mutlu olurum. Ayrıca önerilerinizi bekliyorum. Gerçekten sıfırdan AYT yüksek net yapan arkadaşlarımız varsa bana yardımları dokunursa çok sevinirim. İyi günler dilerim hepinize.

Hocam tabiki bırakmıcam.Sadece hiç değilse bunu yapabilen varsa ve nasıl yapmışsa bana anlatmasını istiyorum.
Bunu yapabilen yoksa bile ilk yapan sen olursun belki hocam. Onun dışında Matematik ve Geometri zaman isteyen dersler. Sabır gösterip kolay kaynaklardan zora doğru çözerek ve bol soru görerek gelişilebilecek dersler. Fende ise soru çözmek yine önemlidir ama konuya iyi hakim olmak gerekir ve net arttırmak nispeten daha kolaydır.

Hocam tabii ki bırakmayacağım. Sadece hiç değilse bunu yapabilen varsa ve nasıl yapmışsa bana anlatmasını istiyorum.

Hocam bu netleri bırakın TYT neti 20 AYT neti olmayan ve sene sonunda dereceye kadar giden bir sürü insan var. Senin işin daha da kolay çünkü TYT'de şimdiden 70 netin var.

Hocam tabii ki bırakmıcam. Sadece hiç değilse bunu yapabilen varsa ve nasıl yapmışsa bana anlatmasını istiyorum.
Kimsenin durumu kimseye benzemez. O kişinin yöntemi size uygun olmayabilir. Tabii ki de AYT netini 9 ayda 60'lara çıkaran pek çok kişi var. Sıkı çalışırsanız bunlardan biri de siz olabilirsiniz. Orta-zor zorluğa sahip bir sınavda 55-60 net yapmak kolay değildir. Bu netleri yapan kişiler TYT netleri de düşük değilse güzel sıralamalar elde ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı