ibrahim0320
Kilopat
Laptop'da Flight Simulator ve FIFA oynamak için 700-750 civarı gamepad arıyorum, önerilere açığım.
Laptop'da Flight Simulator ve FIFA oynamak için 700-750 civarı gamepad arıyorum, önerilere açığım.
f310 almayı düşündüm 750-800 civarı aslında sadece yazın vakit geçirmek için alıyorum üniversite açılınca laptop fln derken bütçe hayli zorlanacak idare etmezmi 1 2 ayBütçeyi biraz daha arttiramaz misin? Bende zamanında ucuza F710 almıştım şimdi pişman oldum. 9. nesil Xbox alacağım. F710 bile 1200TL civarı. 800 TL'ye sıfır düzgün bir şeyler bulmanız zor.
F310 almayı düşündüm 750-800 civarı aslında sadece yazın vakit geçirmek için alıyorum üniversite açılınca laptop falan derken bütçe hayli zorlanacak idare etmezmi 1 2 ay.
Bütçeyi biraz daha arttiramaz misin? Bende zamanında ucuza F710 almıştım şimdi pişman oldum. 9. nesil Xbox alacağım. F710 bile 1200TL civarı. 800 TL'ye sıfır düzgün bir şeyler bulmanız zor.
![]()
Gamepad wireless gaming controller machen ike g5 pro elite halle trigger joystick mecha taktile tasten für switch pc android ios - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sende bunu alabilirsin hocam.
Boşa F310 alma dediğimi al.
Bu attığım 9. nesilden çok daha iyi zatenHiç uğraşmak istemiyorum almışken en kalitelisi alacağım direkt. Xbox 9. nesil alacağım başım ağrımasın.
![]()
Gamepad wireless gaming controller machen ike g5 pro elite halle trigger joystick mecha taktile tasten für switch pc android ios - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Sende bunu alabilirsin hocam.
Boşa F310 alma dediğimi al.
Evet.Hocam sen bizzat kullanıyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.