700-750 TL gamepad önerisi

Laptop'da Flight Simulator ve FIFA oynamak için 700-750 civarı gamepad arıyorum, önerilere açığım.

Bütçeyi biraz daha arttiramaz misin? Bende zamanında ucuza F710 almıştım şimdi pişman oldum. 9. nesil Xbox alacağım. F710 bile 1200TL civarı. 800 TL'ye sıfır düzgün bir şeyler bulmanız zor.

Bütçeyi biraz daha arttiramaz misin? Bende zamanında ucuza F710 almıştım şimdi pişman oldum. 9. nesil Xbox alacağım. F710 bile 1200TL civarı. 800 TL'ye sıfır düzgün bir şeyler bulmanız zor.
f310 almayı düşündüm 750-800 civarı aslında sadece yazın vakit geçirmek için alıyorum üniversite açılınca laptop fln derken bütçe hayli zorlanacak idare etmezmi 1 2 ay

F310 almayı düşündüm 750-800 civarı aslında sadece yazın vakit geçirmek için alıyorum üniversite açılınca laptop falan derken bütçe hayli zorlanacak idare etmezmi 1 2 ay.

İdare eder de pek kaliteli değil bu kollar özellikle ergonomisi eliniz küçük değilse rahatsız ediyor. Bir de benim kolum arada takılı kalıyor sağa ya da sola öyle sorunları da olabilir.

Sende bunu alabilirsin hocam.

Boşa F310 alma dediğimi al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı