750 TL bütçe de 270 ürün atmak saçmalık olmuş konu sahibinin bütçesiyle 3 tane alınıyor bundan lütfen biraz konuyu okuyarak mesaj atın.Hocam gaming için mi pek bilmiyorum ancak numpad yok ve fazla ses çıkarmıyor. İnternetten incelemesine bakabilirsiniz. Fiyatı da 270 TL. Uygun ancak gaming için mi bilmiyorum.
![]()
Everest Minico Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Kablolu Klavye Slim Kb-73m - Fiyatı, Yorumları
Everest Minico Usb Rainbow Aydınlatmalı Q Kablolu Klavye Slim Kb-73m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu Altec marka kaliteli mi acaba? Aliexpress klavyelerine benziyor sankiDedikleriniz özelliklerinde Black brown veya red tavsiye ederim ama en sessizi red Switch olur tabii bu fiyata mekanik alın.
![]()
Altec Lansing Gri/Beyaz Red Swıtch Rainbow 87 Tuşlu Süper Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altec Lansing Gri/Beyaz Red Swıtch Rainbow 87 Tuşlu Süper Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Altec Lansing Gri/Beyaz Red Swıtch Rainbow 87 Tuşlu Süper Kompakt Mekanik Gaming Oyuncu Klavye özelliklerini incele, 750,00 TL'den başlayan...www.akakce.com
![]()
82 Tuş Kablolu Oyun Mekanik Klavye ve Adaptör, Beyaz LED Arkadan Aydınlatmalı Kırmızı Anahtarlar Gölgelenme Önleyici Kompakt Tuş Takımı için Windows Mac PC PS4 XBox N-Switch Konsol Oyuncular, Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakç
En ucuz 82 Tuş Kablolu Oyun Mekanik Klavye ve Adaptör, Beyaz LED Arkadan Aydınlatmalı Kırmızı Anahtarlar Gölgelenme Önleyici Kompakt Tuş Takımı için Windows Mac PC PS4 XBox N-Switch Konsol Oyuncular, Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! 82 Tuş Kablolu Oyun Mekanik Klavye ve...www.akakce.com
Konuyu okudum. Zaten dedim ya. Sizde benim mesajımı düzgün okuyun. Gaming için mi bilmiyorum dedim. Bütçeyi zorlamayan bir klavye önerdim.750 TL bütçe de 270 ürün atmak saçmalık olmuş konu sahibinin bütçesiyle 3 tane alınıyor bundan lütfen biraz konuyu okuyarak mesaj atın.
Bütçeyi sömürmek istiyorsan bunu al o zaman.750 TL bütçe de 270 ürün atmak saçmalık olmuş konu sahibinin bütçesiyle 3 tane alınıyor bundan lütfen biraz konuyu okuyarak mesaj atın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.