₺700 numpadsiz klavye önerisi

Bütçe
₺700

Alcheinz

Hectopat
Daha fazla  
Bütçemi maksimum ₺100 daha arttırabilirim. Numpad olmaması ve çok sesli olmaması benim için önemli. Masam biraz dar ve daktilo sesi aşırı çıkınca sevmiyorum. Genel olarak Gaming odaklı olmalı.

Dedikleriniz özelliklerinde Black brown veya red tavsiye ederim ama en sessizi red Switch olur tabii bu fiyata mekanik alın.

Hocam gaming için mi pek bilmiyorum ancak numpad yok ve fazla ses çıkarmıyor. İnternetten incelemesine bakabilirsiniz. Fiyatı da 270 TL. Uygun ancak gaming için mi bilmiyorum.
750 TL bütçe de 270 ürün atmak saçmalık olmuş konu sahibinin bütçesiyle 3 tane alınıyor bundan lütfen biraz konuyu okuyarak mesaj atın.

Dedikleriniz özelliklerinde Black brown veya red tavsiye ederim ama en sessizi red Switch olur tabii bu fiyata mekanik alın.

Bu Altec marka kaliteli mi acaba? Aliexpress klavyelerine benziyor sanki 😁

750 TL bütçe de 270 ürün atmak saçmalık olmuş konu sahibinin bütçesiyle 3 tane alınıyor bundan lütfen biraz konuyu okuyarak mesaj atın.
Konuyu okudum. Zaten dedim ya. Sizde benim mesajımı düzgün okuyun. Gaming için mi bilmiyorum dedim. Bütçeyi zorlamayan bir klavye önerdim.

Bütçeyi sömürmek istiyorsan bunu al o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı