700 T mouse önerisi

bosgezenadam

Kilopat
Daha fazla  
Sağ el ergonomik bir mouse ihtiyacım var ancak bilekten itibaren elim 18 cm. Orta büyüklük sanırım emin değilim. Rahat edebileceğim ve kaliteli bir mouse arıyorum. Rival 710 ve 310 şuan için dikkatimi çekenler. Ancak uygun olurlar mı bilmiyorum. Tavsiye ve öneriye ihtiyacım var. Bu arada pençe şeklinde tutmuyorum elimi komple mouse üzerine parmaklar mouse ile bitişik şekilde koyuyorum.

Sağ el ergonomik bir mouse ihtiyacım var ancak bilekten itibaren elim 18 cm. Orta büyüklük sanırım emin değilim. Rahat edebileceğim ve kaliteli bir mouse arıyorum. Rival 710 ve 310 şuan için dikkatimi çekenler. Ancak uygun olurlar mı bilmiyorum. Tavsiye ve öneriye ihtiyacım var. Bu arada pençe şeklinde tutmuyorum elimi komple mouse üzerine parmaklar mouse ile bitişik şekilde koyuyorum.
Oyun oynar mısınız?

https://www.hepsiburada.com/logitec...toFQii6U8Dlq5QIk-FFHQLtyEHugadBUaAmfnEALw_wcB bu ucuzu olsun

Olabilir.

Bu iyimidir?
En önemli husus elime oturması. O konuda sıkıntı yaşamayacağımı bilsem fiyat uygun
Oyun oynar mısınız?
Tabii oyun için rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ara sıra hikaye modluları da oynarım.

https://www.hepsiburada.com/logitec...toFQii6U8Dlq5QIk-FFHQLtyEHugadBUaAmfnEALw_wcB bu ucuzu olsun

Olabilir.
Simetrik tasarım istemiyorum elimin sağ tarafı ağrıyor boşta kaldığından. Ergonomik olması çok mühim benim için.
Vatanda 500 TL'ye Razer Deathadder V2 var. Kargodan bugün geldi mouse. Öneririm.
Razer daha önce kullandım ve tuş basım hissiyatı ve ömrü açısından bir daha asla tercih etmeyeceğim bir marka oldu benim için.
Peki hocam Rival 710 nasıldır? Ağırlığından çok bahsediyorlar kullanıma engel bir ağırlık mı bu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı