700 TL DDR4 Bellek Önerisi

Makaleler
10
Yer
İstanbul
Başlıkta belirttiğim gibi DDR4 bellek arıyorum. Toplayacağım sistemin malzemelerinin ekran görüntüsünü paylaştım. Fiyatlar Türkiye fiyatları değildir. Ekran kartının modeli Msi gtx 1070 Gaming X'dir. Diğer parçalar için de öneriğe açığım özellikle SSD'de.

Screenshot_20170427-213758.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Altta yer alan bellekler gayet iyi. Neden başka bir model istiyorsunuz ki? SSD en üst seviye modellerden biri. Günlük kullanımda 850 Evo'dan fark yok yalnız. Bilgisayar ile ne yapacaksınız?

Altta yer alan bellekler gayet iyi. Neden başka bir model istiyorsunuz ki? SSD en üst seviye modellerden biri. Günlük kullanımda 850 Evo'dan fark yok yalnız. Bilgisayar ile ne yapacaksınız?
Sadece başka fikirleri duymak istedim. SSD de ise aynı segmentte daha iyisi varsa öğrenmek istedim. Son olarak genel olarak 2k ayarlarda oyun oynayacağım. İlerki zamanlardada video işlerine girebilirim. İlginiz için sağolun. Zamanınız varsa diğer konularımada bakarsanız sevinirim. :kedi:

Acaba benim bileşenlerime baktınızmı?

@rtakak Arkadaşın yaptığı öneriler, senin sisteminde ki parçaların yanından bile geçemez. SSD olarak sanırım daha iyisi yok. Ancak oyunlarda ve günlük kullanımda 850 Evo gibi modellerden pek farkı yok. Video işleme gibi uygulamalarda süre açısından avantaj sağlar.

@rtakak Arkadaşın yaptığı öneriler, senin sisteminde ki parçaların yanından bile geçemez. SSD olarak sanırım daha iyisi yok. Ancak oyunlarda ve günlük kullanımda 850 Evo gibi modellerden pek farkı yok. Video işleme gibi uygulamalarda süre açısından avantaj sağlar.
Yani 850 Evo yeterlimidir? Daha mı ucuzdur?

Daha ucuz bir model. Hız olarak gayet yeterli ve uzun ömürlüdür. Hatta 500GB modeli alabilirsin sanırım neredeyse aynı fiyata gelir çünkü. 960 Evo M.2 oldukça pahalı bir ürün çünkü.
Öyle yapacağım sanırsam 500 gb olan işimi daha iyi görür. Sağolun. :kedi:

@Neko Sizinde fikirinizi alabilirmiyiz?

@Barış Tolon Hocamın dediğinde eksik bulduğumdan değil. Fikir çokluğu iyidir diye.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı