700 TL FM2+ Sistem Toplama

Fbehrem59

Hectopat
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Doların düşmesiyle birlikte haftaya sistem toplayacağım, bu sistemde oyun oynanacak ama yüksek oyunları yüksek ayarlarda oynamak için değil. GTA 5, CS:GO, Minecraft gibi oyunlar için. Sistem için sadece anakart, işlemci ve RAM alınacak, diğer bileşenler mevcut.
AMD A8 7600 APU
ASUS A68HM-K veya MSİ A68HM GAMİNG anakart
RAM seçimini size bıraktım (2X4 GB olmalı). İntel tarafından önerilere açığım. Bütçe sadece bu üçünden alacağım için 700 TL.

Screenshot_2017-05-06-22-15-19.png Screenshot_2017-05-06-22-15-26.png
Bu bileşenleri alabilirsin.
www.itopya.com Bu siteden toplanmıştır.

Bence cs:go, gta 5 oynamak için APU sistem yapma illa alacaksan G4560 al DDR4 sistem yaparsın ilerde işlemcini yükseltsin ama ben olsam şu an hiç birşey almam.

İntel 8. nesil işlemcileri için çıkma tarihi öne çekti bunun anlamı fiyatlar ucuzlayacak ve dolarda refarandumdan sonra belirsizlikler azaldığı için gerilemeye başladı bence dahada düşecek ben olsam beklerdim.

Ne dolarmış resmen ağzımıza etti. 8. nesil çıksında 6. nesil SKYLAKE indirime girsin alalım diyoruz... 3 yılda paramız yüzde %40 değer kaybetti...

Son düzenleme:
Bence cs:go, gta 5 oynamak için APU sistem yapma illa alacaksan G4560 al DDR4 sistem yaparsın ilerde işlemcini yükseltsin ama ben olsam şu an hiç birşey almam.

İntel 8. nesil işlemcileri için çıkma tarihi öne çekti bunun anlamı fiyatlar ucuzlayacak ve dolarda refarandumdan sonra belirsizlikler azaldığı için gerilemeye başladı bence dahada düşecek ben olsam beklerdim.

Ne dolarmış resmen ağzımıza etti. 8. nesil çıksında 6. nesil SKYLAKE indirime girsin alalım diyoruz... 3 yılda paramız yüzde %40 değer kaybetti...
Peki hocam RYZEN 3 uygun fiyata olurmu

Birçok alanda dışa bağımlılık önceki yıllara göre azalmasına rağmen dolar düşmüyor.

Peki hocam RYZEN 3 uygun fiyata olurmu

Birçok alanda dışa bağımlılık önceki yıllara göre azalmasına rağmen dolar düşmüyor.

Bakalım belki sen haklısın belki inmez bakalım ne olacak.

Ryzen 3 süper olur AM4 anakart ve DDR4 ram lazım ama birde ryzen 3 1100 en düşük RYZEN işlemcisi fiyatı 129 $ diye söyleniyor aklında olsun. Ekran kartın var değil mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı