700 TL GTX 770 alınır mı?

Daha fazla  
Hocam idaretenlik dediğiniz hafif oyunlar ise uyguna RX 460 bulursan al. Onun dışında bana göre fiyat bir tık yüksek ama termal macun yenilersen alırsın.

Hocam adama önce sorun pazarlık var mı diye sonra varsa en son ne zaman termal macununu değiştirdiğini söylesin ve kasasının hava akışınının nasıl olduğunu sorun.

Hocam idaretenlik dediğiniz hafif oyunlar ise uyguna RX 460 bulursan al. Onun dışında bana göre fiyat bir tık yüksek ama termal macun yenilersen alırsın.

Yani Escape from Tarkov Squad gibi oyunlar oynuyorum işlemcim şu an Ryzen 3500X 1660 Super alacaktım normalde fakat mining yüzünden kart yok.

Hocam adama önce sorun pazarlık var mı diye sonra varsa en son ne zaman termal macununu değiştirdiğini söylesin ve kasasının hava akışınının nasıl olduğunu sorun.

Sordum hocam kasası küçükmüş kart zor sığıyormuş. Benim kasa Full mesh bir kasa hava akışı yönünden sıkıntı yok ama kartın TDP değeri korkuttu biraz beni elimde de arctix MX4 bulunuyor şu an.
GTX 960 2 GB var 750 TL civarlarına pazarlık olan önceki kartım 1050 Ti'di bu kart gücünde güç versin şimdilik yeter ileride GTX 1660 Super veya çıkarsa RTX 3050 geçeceğim.

Sordum hocam kasası küçükmüş kart zor sığıyormuş. Benim kasa Full mesh bir kasa hava akışı yönünden sıkıntı yok ama kartın TDP değeri korkuttu biraz beni elimde de arctix MX4 bulunuyor şu an.
GTX 960 2 GB var 750 TL civarlarına pazarlık olan önceki kartım 1050 Ti'di bu kart gücünde güç versin şimdilik yeter ileride GTX 1660 Super veya çıkarsa RTX 3050 geçeceğim.

Riske atılmaz almayın bence başka ilanlara yönelin.

Hocam 4 GB VRAM'lı RX 470 ya da GTX 960 bulamaya çalışın o fiyata satan bir iki tane kullanıcı vardır.
4 gb vram li gtx 960 lar 900 den başlıyor neden bu fiyattan veriyorlar anlamış değilim
ASUS RADEON RX 470 MINING EDITION 4 GB 256 BIT - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 902757181 böyle bir ilan buldum fakat mining kartı diye güvenemiyorum.
Riske atılmaz almayın bence başka ilanlara yönelin.

Sizce ne yapmalıyım ekran kartsız kaldım maalesef R9 280X ve 380'li ilanlara da yazdım yarın bakacağım hepsine.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı