700 TL İşlemci ve anakart önerisi

• Konuyu başlatan 21584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.962

21584

Kilopat
Makaleler
4
Arkadaşlar GTX 780 lightning ekran kartımın yanına 700 TL bütçeli anakart ve işlemci alacağım. Benim düşüncem AMD FX 8320 ve M5A97 EVO almak. Sizinde önerilerinizi alayım.

Dipçe: Bütçe arttırımı söz konusu değil.

Sizin yerininizde olsam (elimde Lightning olsa) diğer bileşenlerden kısıp 900TL'ye Fx 8320 + Asus Sabertooth 990FX R2.0 alıp hobi amaçlı bir OverClock canavarı kurardım. :puro:

@Silinen üye O kadar o.c. merakım yok. Oyun oynarken darboğaz yaşatmayacak kadar yaparım. R9 290'a darboğaz yapıyormu işlemcin ? Hiç o.c. yaptın mı işlemciye ?

Bu kadar çıkmışken 75 Tl'cik lafını etme bence. :) Küçümsemiyorum 75 TL'yi. Ama yani sistemi de alıp hergün değiştirmeyeksin.

@Silinen üye İşin açıkçası bu sefer intel seçmek istemiyorum. Alırsam da hız aşırtma yapabileceğim birşeyler almak istiyorum.

@Silinen üye Kasayı 2. el olarak Haf x 942 alacağım. Sıkıntı olmazsa soğutma işinide bu kasaya emanet edeceğim. İşlemci soğutucu Hyper 412s almayı düşünüyorum.

Hyper 212EVO ve M5A97 EVO ile çok rahat 4.6GHz gibi bir değere çıkabileceğinizi ve 4590'ı tokatlayabileceğinizi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı