Hayır 500W PSU gayet de yeterli. 500W PowerBoost marka PSU ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir PSU'ya sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim size.
Tamamdır içindeki psu gösterdiğim olan değilmi ?Hayır 500W PSU gayet de yeterli. 500W PowerBoost marka PSU ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir PSU'ya sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim size.
Psu yu almışken daha iyisini almaya gerek yok demi ?
Tamamdır teşekkürler içindeki psu nun türkiyede hiç bir yerde satılmaması biraz şüphelendirdi ama siz öyle diyorsanız tamamdır teşekkürler.Hayır yeterli, kasayı direk öyle sipariş edin ve kullanın.
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz içinDahili olarak geldiği için öyle, sıkıntı yok gayet iyi PSU'su var içiniz rahat olsun.
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın vatana akşam uğrayacağım.Dahili olarak geldiği için öyle, sıkıntı yok gayet iyi PSU'su var içiniz rahat olsun.
Fena değil, alınabilir. İkisine de bak karar ver orada. Benim tercihim Cooler Master olurdu ama.Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Rahatsız ediyorum tekrar kusura bakmayın vatana akşam uğrayacağım.
Şunu gördüm şimdi nasıl?
Bu daha iyiyse bunu aliyim ?
XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anladım 650w psu olunca birazdaha cazip geldi bak birde buda varFena değil, alınabilir. İkisine de bak karar ver orada. Benim tercihim Cooler Master olurdu ama.
Color masterla , xiamatek kasa arasında bence hangi psu daha iyi sorusu sorulabilir.Fena değil, alınabilir. İkisine de bak karar ver orada. Benim tercihim Cooler Master olurdu ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.