700 TL Kulaklık Önerisi

Hyper x Cloud 2 kullanıyorum tavsiye ederim çok rahat .Kulağa taktınmı dışardaki sesleri falan duyamıyorsun ayrıca bazen hoperlör gibi kullanıyorum masaya koyuyorum kulağa takmadan ses kalitesi iyi. İlk aldığında bir driverı update var onu kuruyorsun sonra keyfine bakıyorsun. Ayrıca senin stingerla yaşadığın problem ya anakartından yada arada kullandığın SS ses kartındanda olabilir.Stingerda kullandım böyle bir problem yaşamadım.
 
Aynen zaten o doğru anakartı değiştirince problem kalmaz diye umuyorum cloud 2 ye yakınım çünkü Hyperx Kendini kulaklık konusunda kanıtlamış bir marka hala da kullanılıyor stinger ile cloud 2 arasındaki farkları söylermisiniz peki ?
 
Ses daha canlı daha yüksek geliyor.Kafada bir tık daha rahat duruyor. 7.1 ses özelliği var ama ben oyun oynarken kullanmıyorum cloud 2 de.Şöyle söyliyim elimde sağlam stinger varken cloud 2 ye geçmezdim aşşağı yukarı aynı yenisini almaya değmez. Eğer ses probleminden dolayı yeni kulaklık düşünüyorsan dediğin gibi anakartına bir bak.stingerdan cloud 2 ye veya başka bir kulaklığa geçme derim. Sıfırdan alıcak olsam stinger yerine cloud 2 alırdım.

Edit= Ayrıca ekliyeyim cloud 2 nin mikrofonu çok daha iyi stingerdan. Driverın güncelledikten sonra.(kutudan çıktığında mikrofon çok kötü)
 
Bu Sennheıser denilen marka nasıl sesin bana çok gelmesini istiyorum çok derken nasıl anlatsam bilemedim hem oyunlarda yönümü iyi belirledin hem de şık olsun ve beni üzmesin uzun süre bilgisayar kullanıyorum çünkü yani sesin fazla olması lazım
 
Bu Sennheıser denilen marka nasıl sesin bana çok gelmesini istiyorum çok derken nasıl anlatsam bilemedim hem oyunlarda yönümü iyi belirledin hem de şık olsun ve beni üzmesin uzun süre bilgisayar kullanıyorum çünkü yani sesin fazla olması lazım

Sennheiser hiç kullanmadım bilmiyorum. Cloud 2 de ses gayet yüksek ben windows sesini %40 larda youtubetan bişey dinlerkende %30 larda kullanıyorum normalde . Youtube u %100 leyip ,kulaklığı hoparlör gibi kullanıyorum masaya koyup müzik dinleyebiliyorum. Ses gayet yeterli bence.
 
İki kulaklığıda kullanan birinden cevap bekliyorum Bu Cooller Master Mh 752 ye ve Cloud 2 ye yakınım birde aklımda logitech g633 var artık karara varmak istiyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı