700 TL mesh RGB kasa önerisi

Bütçe
700

NorwayTurk34

Hectopat
Yer
Istanbul & Oslo
Arkadaşlar selamlar,
Bir süredir bilgisayar toplamak için yoğun mesai içindeyim ve nihayetinde son aşamaya kadar geldim.
Birleştirme yapacağım parçaları belirtiyor olacağım en son kısımda ama daha öncesinde;

Bana soğutma performansı iyi olan ve mesh hava filtreli ( ön, üst, PSU) ayrıca RGB olarak göze hitap eden bir kasa önerebilir misiniz?

Piyasada 1001 çeşit kasa çeşidi var ve hangisinin ciddi manada daha verimli olduğunu anlamak güç.
Sayısız youtuber her incelediği kasaya "efsane" diyor.
Sonra diğerini inceliyor ona da "efsane " diyor.
Kısacası ergen tiplerin incelemelerinden ziyade bu işte ciddi araştırma yapmış birisi bana kasa önerebilir mi?

Hem iyi soğutan hem estetik açıdan Max 700 bareminde bir kasa önerebilir misiniz?

( PSU'suz )

* Dipnot: Benim baktığım 3 model var.
Harici önerebileceğiniz bir kasa var mıdır?

1- MSI MAG forge 100R.

2- Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB.

3- Aerocool Airhawk Duo.

Topladığım donanımlar ise;

Anakart: MSI MEG X570 Ace AMD X570 DDR4 soket AM4 ATX anakart.

İşlemci: AMD Ryzen 9 3900X 3.8/4.6GHz AM4 işlemci.

Ekran kartı: MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8 GB GDDR6 256Bit DX12 GAMING ekran kartı.

RAM: Corsair Vengeance® RGB Pro 16 GB (2 X 8 GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 AMD Ryzen bellek kiti - siyah.

Power Supply: Corsair RM750X 750W 80 Plus Gold Full modüler PSU.

SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 SS /

Monitör: 27 MSI Optix MAG271C fullhd, 144Hz 1ms HDMI+DP sıyah curved Gaming monıtor.

Kasa:? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ???

Son düzenleyen: Moderatör:
İçerisinde SP120 RGB fanlar ile birlikte geliyor, orta-üst segment fanlardır, hava akışı ve malzeme kalitesi çok iyi diyebilirim, fakat tek eksiği egzoz fanı olmaması, oraya da RGB olması şart değilse Noctua NF-F12 tarzı bir fan almanızı öneririm, tabii ki öndeki bir fanı arkaya takıp geçici süre idare edebilirsiniz, ilerleyen zamanlarda da yapılabilir bu dediğim.
Açıkçası o sisteme Spec Delta'yı yakıştırmıyorum, gerçekten güzel kaliteli fakat daha iyi modeller de olabilir. Msi MAG Forge 100R gerçekten güzel bir kasa, yeni çıktı ve içerisinde adreslenebilir RGB fanlar bulunuyor. Airhawk DUO'da çok iyi bir hava akışına sahip, genel olarak seçtiğiniz kasalar güzel ve kaliteli kasalar, seçme tarafını size bırakıyorum, ben olsam MSI olanı alırdım. Ama 220T'de çok kaliteli bir kasa, fiyatı da indirimliyken gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Biraz bütçe artırabilirsiniz P400A modelini öneririm.

Egsoz fanı yok , ek olarak sanırım bunu tercih edersem egsoz fanda almak gerek.
Görsel olarak çok çekmedi beni teşekkür ederim değerli görüşünüz için.
Bütçenizi yükseltirseniz önerebilirim.

Görsel olarak çok şık fakat egsoz fanının olmaması benim için dezavantaj.
Ek olarak bir de fan aramak istemiyorum sanırım.
Değerli görüşünüz için teşekkürler.

Bütçeniz yok ancak ben yine de link bırakayım;

Dark Guardian PRO 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik Kendim RGB olanını kullanıyorum ve memnunum.

Son düzenleme:
Bütçeniz yok ancak ben yine de link bırakayım;

:) Bütçesi olmayan bir kişi bunca donanımı sizce nasıl toplasın sıfır TR Garantili olarak :)
Benim gözümde bir kasaya maksimum 700 TL verilir tek problem bu :)
Prensip & Kural diyelim ya da.
Öneriniz için teşekkürler egsoz fansız bir model almayacağım.[/QUOTE]

Son düzenleme:
:) Bütçesi olmayan bir kişi bunca donanımı sizce nasıl toplasın sıfır TR Garantili olarak :)
Benim gözümde bir kasaya maksimum 700 TL verilir tek problem bu :)
Prensip & Kural diyelim ya da.
Öneriniz için teşekkürler egsoz fansız bir model almayacağım.
[/QUOTE]
Max. 700₺ demişsiniz. Ben kasa bütçesi için demiştim. Egsoz fan almak çok zor değil aslında, 50₺'ye bulunabiliyor. ARCTIC P12 120MM SIYAH KASA FANI (ACFAN00118A) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı