700 TL Telefon Önerisi

Hangi Telefonu Almalıyım?

• Xiaomi Mi 4

Oy: 3 75,0%
  • Vestel Venüs V3 5580

Oy: 0 0,0%
  • Xiaomi Mi 4A

Oy: 1 25,0%

• Oy verenlerin toplamı
    4

Orantı

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle soru belli. Şu anda ucuz fiyatından ve özelliklerinin muhteşemliğinden ( bu fiyat segmentine göre ) dolayı Xiaomi Mi 4'ü almayı düşünüyorum. Önerilerinizi belirtirseniz sevinirim.

V3 5580 deneyimleme fırsatım oldu. Kamera pek iyi değil.
Mi 4 en iyi seçim olabilir sanırım. Alcatel Shine Lite inceleyin. Mi 4 kadar performanslı değil. Fakat Alcatel`in iyi bir firma olduğunu düşünüyorum. Verdiğiniz rapordan en fazla 1 hafta sonra yeni bir güncelleme yayınlıyorlar.

V3 5580 deneyimleme fırsatım oldu. Kamera pek iyi değil.
Mi 4 en iyi seçim olabilir sanırım. Alcatel Shine Lite inceleyin. Mi 4 kadar performanslı değil. Fakat Alcatel`in iyi bir firma olduğunu düşünüyorum. Verdiğiniz rapordan en fazla 1 hafta sonra yeni bir güncelleme yayınlıyorlar.
Shine Lite'ye bakmadım fakat iyi olduğuna eminim.

Son düzenleme:
Mi4 modeli ön kamera konusunda çıktığı yılın telefonlarına göre bariz önde bir cihaz. Ama bu saatten sonra alınmaz ayrıca cihazın bariz ısınma sorunu var ve hangi versiyon olduğunu tam bilmiyorum bazı MIUI romlarında cihazın çekirdeklerinden 2 tanesi aktif olmuyormuş sanırım. Şu karşılaştırma yararlı olacaktır. Redmi 4A tavsiye ederim.

Xiaomi Mi 4 - Xiaomi Redmi 4A (16 GB) - Vestel Venus V3 5580 (Tek Hat) Karşılaştırması - Epey
V3 5580 almaktan vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı